Primavara incepe uneori si in Februarie! Noutatile lunii de la TAKKO Primavara incepe uneori si in Februarie! Noutatile lunii de la TAKKO
Primăvara începe uneori și în februarie! Pentru că februarie este luna iubirii, luna în care purtăm cel puțin o dată ceva roșu. Luna în... Primavara incepe uneori si in Februarie! Noutatile lunii de la TAKKO

Primăvara începe uneori și în februarie! Pentru că februarie este luna iubirii, luna în care purtăm cel puțin o dată ceva roșu. Luna în care începem să purtăm culori, să schimbăm haina de iarna cu una mai primăvăratecă, luna în care accesoriile sunt mai puțin acoperite.

Takko vă prezintă pentru această lună articole în tonuri de roz și albastru. Culori pastelate, care pot fi combinate în funcție de moment sau stare. Anul acesta culorile reprezentative sunt rozul-cuarţ şi albastrul-seren care dau naştere unui echilibru vizual.

Tonurile calde de roz şi cele reci de albastru se combină perfect, reflectând o stare de bine şi un sentiment de pace şi ordine. Totodată, această combinaţie inedită este şi provocatoare, deoarece nu se regăseşte în asocierile tradiţionale de culori.

Bluze și jachetepantaloni și fustelenjerie intimă și accesorii care nu se demodează și care se pot asorta indiferent de circumstanțe. La Takko găsiți și produse în mărimi mari aflate în tendințele acestui an: culori, dungi și imprimeuri.

Takko February

La cumpărăturile efectuate până pe 14 februarie beneficiezi de o reducere de 20% la articolul preferat, în perioada 15-28 februarie!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.