Olympus Residence: ce oferă și de la ce preț pornesc locuințele din cel mai nou complex din zona de sud a Capitalei? Olympus Residence: ce oferă și de la ce preț pornesc locuințele din cel mai nou complex din zona de sud a Capitalei?
Premier Imobiliare anunță începerea lucrărilor la proiectul imobiliar Olympus Residence, amplasat pe Șoseaua Olteniței (punct de reper capătul tramvaiului nr. 11), începând cu luna... Olympus Residence: ce oferă și de la ce preț pornesc locuințele din cel mai nou complex din zona de sud a Capitalei?

Premier Imobiliare anunță începerea lucrărilor la proiectul imobiliar Olympus Residence, amplasat pe Șoseaua Olteniței (punct de reper capătul tramvaiului nr. 11), începând cu luna februarie a acestui an.

Noul condominiu marca Premier va fi construit secvențial. Prima fază cuprinde 1 corp de clădire (bloc) cu 2 scări și regim de înălțime S+P+6 etaje. Vor fi disponibile 86 de unități locative în această primă fază, garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Ultimul nivel va fi format exclusiv din 4 unități locative tip penthouse (suprafețe generoase, terase largi, vedere), pe fiecare scară. Termenul de finalizare pentru faza I este 20 decembrie 2016.

Prețurile pentru unitățile locative din ansamblul Olympus Residence pornesc de la 21.500 de euro și ajung până la 95.000 de euro. Astfel, românii care sunt în căutarea unei locuințe în Zona de Sud pot plăti pentru o garsonieră între 21.500 de euro (cu 28.65 mp) și 39.500 de euro (cu 37.75 mp), pentru un apartament de 2 camere între 29.300 de euro (cu 39.15 mp) și 82.300 de euro (cu 78.45 mp), iar pentru un apartament de 3 camere între 71.500 de euro (cu 68.1 mp) și 95.000 de euro (cu 90.4 mp). Prețurile includ T.V.A. de 5%.

În cadrul ansamblului Olympus Residence, viitorii proprietari vor beneficia de o serie de facilități precum teren de sport, locuri de joacă pentru copii, străzi ṣi trotuare pietonale amenajate, acces controlat cu bariere, spaţii verzi, locuri de parcare.

Amplasarea sa oferă acces facil la mijloacele de transport suprateran dar și la metrou (10 minute distanță față de stațiile Piața Sudului, Apărătorii Patriei). În imediata proximitate a ansamblului Olympus Residence, se regăsesc mall-uri, galerii și centre comerciale, piețe agro-alimentare, unități spitalicești, școli și grădinițe, unități de învățământ superior, farmacii (cu program non-stop) și instituții publice.

”Olympus va fi un mic orășel <<cu de toate>>. Cartierul Olympus este, probabil, cel mai complex ansamblu rezidențial construit vreodată în zona de sud”, spune  Alexandru Leona, marketing manager în cadrul Premier Imobiliare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.