Târgul Ieșilor are aplicație mobilă: Iași City App, cel mai nou tool pentru localnici și turiști Târgul Ieșilor are aplicație mobilă: Iași City App, cel mai nou tool pentru localnici și turiști
Iași City App este noua aplicație mobilă marca Eventya, care vine în întâmpinarea publicului ieșean într-o manieră elegantă și în același timp familiară, furnizând... Târgul Ieșilor are aplicație mobilă: Iași City App, cel mai nou tool pentru localnici și turiști

Iași City App este noua aplicație mobilă marca Eventya, care vine în întâmpinarea publicului ieșean într-o manieră elegantă și în același timp familiară, furnizând informații proaspete despre cele mai „cool” evenimente și locații din oraș, ofertele de servicii, precum și businessurile din diferite domenii de interes ale Iașului.

Prin Iași City App, iubitorii de artă și divertisment au la dispoziție un instrument simplu de utilizat, care îi ajută să rămână conectați la pulsul orașului.

Gândită ca aplicație utilizată de localnici, Iași City App structurează intuitiv serviciile căutate cu precădere de aceștia: servicii medicale, publice, auto, locuri de joacă pentru copii, grădinițe și creșe, saloane de înfrumusețare și SPA, săli de sport, presă locală.

Iași City App permite utilizatorului să își organizeze propriile colecții de locații, evenimente și oferte și să trimită prietenilor orice pagină din aplicație prin email, SMS, Facebook și nu numai.

Dintre funcționalitățile aplicației amintim: Memento și Alerte, care ajută utilizatorul să-și amintească evenimentele la care vrea să ajungă, Urmărește, prin care utilizatorul își poate gestiona mai ușor locațiile de interes pentru el și notificările pe care le primește de la ele. Mai mult, toate preferințele utilizatorului se vor găsi într-un singur loc, în pagina sa de profil.

Aplicația mobilă Iași City App face parte din sistemul informațional Eventya, fiind disponibilă gratuit pentru sistemele de operare iOS și Android (AppStore: http://eventya.eu/u/ofhnu_be, Google Play: http://eventya.eu/u/optyjiw2).

Pe platforma digitală Eventya s-au dezvoltat aplicații mobile pentru mai multe orașe din România: Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, dar și Bucharest City App, recent lansată.

Eventya este o platformă software, concepută pentru îmbunătățirea comunicării și păstrării identității culturale a comunităților mici și medii. Dezvoltată în ultimii 4 ani de compania sibiană EVENTYA CO, este în momentul de față folosită în 12 orașe din 3 țări europene.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.