Pregătește-ți look-ul de primăvară cu Biotissima Pregătește-ți look-ul de primăvară cu Biotissima
Începutul primăverii ne îndeamnă, an de an, să ne aducem aminte cât de frumoase pot fi culorile naturii. Astfel, ușor-ușor, căutăm culoarea pentru a... Pregătește-ți look-ul de primăvară cu Biotissima

Începutul primăverii ne îndeamnă, an de an, să ne aducem aminte cât de frumoase pot fi culorile naturii. Astfel, ușor-ușor, căutăm culoarea pentru a înlocui gri-ul anotimpului rece și ne îndreptăm către un machiaj în ton cu vremea mult-așteptată: proaspăt, natural și care ne pune în valoare frumusețea! 

Începe primăvara cu un look fresh, cu ajutorul produselor de machiaj Biotissima! Gama Biotissima make-up conține produse certificate bio, cu ingrediente organice, de la uleiuri organice de argan, porumb și caisă la apă organică de salcie și vitamina E. Acestea protejează sănătatea tenului tău și îi conferă strălucirea și vitalitatea dorite.

Fondul de ten Biotissima este soluția ideală pentru un ten uniform, care radiază de sănătate. Textura cremoasă și ușoară asigură o bună acoperire, mascând micile imperfecțiuni, iar formula hrănitoare protejează proprietățile naturale ale pielii. Rezultatul: un ten catifelat și strălucitor întreaga zi!

Poartă nuanțele viu-colorate ale primăverii pe chipul tău alegând fardul de pleoape Biotissima în nuanțe complementare este ideal atât pentru machiajul natural de zi, cât și pentru un machiaj deosebit, care îți intensifică privirea pentru o seară de neuitat.

În plus, niciodată nu a fost mai simplu să te machiezi ca o adevărată profesionistă: setul de pensule pentru make-up de la Biotissima conține 4 piese de bază, practice și comode, care te ajută să obții un machiaj atrăgător, care durează. Setul include o pensulă pentru aplicarea pudrei compacte, o pensulă pentru blush, o pensulă de blending pentru machiajul ochilor, care face posibilă trecerea graduală de la o nuanță la alta pentru o finisare excelentă a machiajului, precum și o pensulă pentru aplicarea fardului de pleoape.

Întâmpină primăvara cu zâmbetul pe buze și trăiește fiecare zi cu optimism și entuziasm, pentru un plus de frumusețe care vine din interior!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.