Sofisticat, exclusivist, inovativ – Elysee Gallery si-a deschis portile – Galerie FOTO Sofisticat, exclusivist, inovativ – Elysee Gallery si-a deschis portile – Galerie FOTO
Elysee a lansat noul sau concept Elysee Gallery, situat pe Calea Victoriei 39, in cadrul unui eveniment organizat in parteneriat cu Bulgari. Peste 200... Sofisticat, exclusivist, inovativ – Elysee Gallery si-a deschis portile – Galerie FOTO

Elysee a lansat noul sau concept Elysee Gallery, situat pe Calea Victoriei 39, in cadrul unui eveniment organizat in parteneriat cu Bulgari.

Peste 200 de clienti, reprezentati mass media si personalitati au onorat aceasta seara si s-au bucurat de atmosfera creata de Cezar “The Voice” si pianistul si compozitorul Julien Matei.

Evenimentul a fost completat de lansarea in exclusivitate in Elysee Gallery a colectiei Bulgari “Le Gemme” precum si a parfumurilor exclusiviste Van Cleef & Arpels si Serge Lutens.

Intr-un spatiu generos de 400 metri patrati si-au gasit loc peste 40 de branduri exclusiviste de parfumerie si cosmetica, cafenea, loc de joaca pentru copii, life style corner si expozitie de arta.

5 case de parfumuri au ales Elysee Gallery pentru a-si prezenta in premiera colectiile exclusiviste: Bulgari Le Gemme,  Van Cleef and Arpels – Collection Extraordinaire, Lalique – Exclusive Collection, Bulgari Eau Parfumee si Parfums de Marly.

Si noutatile nu se opresc aici! Serge Lutens a hotarat ca Elysee sa prezinte in exclusivitate in Romania parfumurile sale extraordinare.

Marcel Frank, bijutierul indragostit de parfumuri a creat special pentru Elysee un flacon de poseta din piele de piton, placat cu aur si pietre pretioase.

Majoritatea caselor de parfumuri au hotarat sa-si creeze propriul univers printr-o personalizare a spatiului in asa fel incat esenta si emotia brandului sa ajunga la iubitorul de parfumuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.