Wizz Air angajează însoțitori de zbor în București și Cluj. Care sunt  condițiile? Wizz Air angajează însoțitori de zbor în București și Cluj. Care sunt  condițiile?
Wizz Air anunță noi sesiuni de recrutări pentru bazele din București și Cluj, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016. Candidații... Wizz Air angajează însoțitori de zbor în București și Cluj. Care sunt  condițiile?

Wizz Air anunță noi sesiuni de recrutări pentru bazele din București și Cluj, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016.

Candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din București, se pot prezenta pentru susținerea interviurilor la Hotel Angelo AirportHotel Otopeni, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni, în datele de 15 februarie, 22 februarie și 1 martie.

Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia.

Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore.

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.