Enrique Iglesias, interviu în exclusivitate Enrique Iglesias, interviu în exclusivitate
Vorbește lumea, emisiunea care aduce telespectatorilor, de luni până vineri, cele mai noi informații din lumea mondenă și sfaturi utile din domenii variate, a... Enrique Iglesias, interviu în exclusivitate

Vorbește lumea, emisiunea care aduce telespectatorilor, de luni până vineri, cele mai noi informații din lumea mondenă și sfaturi utile din domenii variate, a trecut granițele tocmai până în însoritul Miami, unde celebrul cântăreț Enrique Iglesias a oferit echipei un interviu in exclusivitate!

Luni, 15 februarie, Vorbește lumea va difuza interviul în care cântărețul și-a deschis sufletul și a clarificat toate zvonurile legate de viața lui personală. Artistul vorbește sincer despre relația pe care o are de 14 ani cu jucătoarea de tenis Anna Kournikova și spune negru pe alb dacă are sau nu planuri de căsătorie.

Enrique IglesiasMai mult decât atât, Enrique Iglesias mărturisește în ce relații este cu tatăl său, după ce presa a scris că cei doi s-ar afla într-o permanentă concurență.

Enrique are o veste bună și pentru publicul din România: în luna mai va concerta la București, iar una dintre fane poate ajunge chiar pe scenă, alături de el. Toate aceste informații, dar și alte detalii din viața artistului, vor fi dezvăluite în interviul care va fi difuzat luni, la Vorbește lumea.

Noi rubrici, interviuri de suflet cu personalități puternice, trucuri de stil, informații picante din viața vedetelor, situații de viață reale, dar și sfaturile specialiștilor în probleme de interes general sunt doar câteva dintre subiectele despre care Vorbește lumea, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.