Red Bull BC One: Cel mai bun B-Boy din România va ajunge în Japonia Red Bull BC One: Cel mai bun B-Boy din România va ajunge în Japonia
Red Bull BC One împlinește 13 ani și vine cu schimbări majore la orizont. Pentru a deschide evenimentul către o comunitate cât mai largă... Red Bull BC One: Cel mai bun B-Boy din România va ajunge în Japonia

Red Bull BC One împlinește 13 ani și vine cu schimbări majore la orizont. Pentru a deschide evenimentul către o comunitate cât mai largă pe tot timpul anului, renunță la cele șase Finale regionale și le înlocuiește cu Camp-uri Red Bull BC One care vor avea loc în toată lumea.

Se întoarce astfel la esența break dance-ului: cultura din jurul său. Accesul la Finala Mondială va fi din nou bazat exclusiv pe invitații, cu excepția numelui care va fi determinat de un Last Chance Cypher (da, o ultima șansă!) unde toți câștigătorii Cypher-urilor din întregul an se vor întrece pentru locul vacant care va închide line-up-ul.

Pe 3 decembrie, Finala Mondială va avea loc din nou în Japonia, de data asta în fabulosul Nagoya, cel de-al treilea oraș ca mărime din țară și un hub exploziv de Hip Hop. Șaisprezece din cei mai buni B-Boy ai planetei se vor întrece umăr la umăr în battle-uri de knockout pentru a hotărî cine va fi alesul. Evenimentul va fi transmis live pe Red Bull TV.

Începând cu 2016, camp-urile vor fi organizate în țări precum Austria, Franța, Italia, Japonia sau Ucraina, la care se vor alătura în curând și alte state. Intră pe redbullbcone.com ca să afli detalii despre camp-urile cele mai apropiate de tine. Aceste event-uri de trei zile vor include jam-uri, workshop-uri, battle-uri deschise, dezbateri, expoziții, spectacole de teatru și multe altele, pentru a celebra Hip Hop-ul, dansul și cultura. Fiecare dintre ele se va concentra pe schimburi de experiență, conexiuni noi și distracție.

Pe lângă breaking, Camp-urile vor reflecta peisajul creativ al scenei locale și vor încorpora elemente de Hip Hop, dansuri urbane și expresii ale creativității. Ele vor culmina mai apoi într-un Cypher Red Bull BC One în urma căruia câștigătorul va avea șansa să intre în lupta pentru un loc la Finala Mondială.

Finala Mondială se întoarce la varianta ei originală, pe bază de invitație, cu un ultim loc determinat de un Last Chance Cypher. De-a lungul anului 2016, vor avea loc Cypher-uri în toate colțurile pământului, iar câștigătorii vor zbura la Last Chance Cypher-ul din Nagoya, care se va întâmpla pe 1 decembrie, cu două zile înainte de Marea Finală.

MS_Red BulL BC One Romania_140615_2204__(c) Mihai Stetcu

Acest Last Chance Cypher va însemna un schimb cultural incredibil între B-Boy care vor veni de pe tot mapamondul pentru a-și demonstra talentele pe ringul de dans și pentru a se confrunta în încercarea de a pune mâna pe acel ultim loc râvnit de pe scena decisivă. Câștigătorul va intra în cursa pentru Finala Mondială alături de un line-up de campioni selectați de o echipă internațională de experți B-Boy.

Anul trecut, milioane de spectatori din întreaga lume au schimbat postul pentru a vedea cum Campionul SUA preia centura la Roma. În fiecare an, mizele cresc și competiția devine tot mai dură, pe măsură ce breaker-ii continuă să își dezvolte arta. Ne așteptăm la o săptămână de evenimente pe care nimeni n-ar trebui să le rateze.

Red Bull BC One a fost fondat la Biel, în Elveția. De-a lungul timpului, campionatul s-a mutat din Germania în Brazilia, Africa de Sud, Franța, SUA, Japonia, Rusia, Coreea de Sud și Italia. Astăzi, el rămâne un eveniment-cheie al culturii Hip Hop, punând umărul la evoluția acestei culturi și respectând, în același timp, formatul original de battle-uri unu-la-unu.

Redbullbcone.com reprezintă cea mai vastă rețea online de B-Boy și de fani, iar evenimentul a strâns în jurul său cea mai largă comunitate Facebook ai acestei scene, depășind 1,8 milioane de fani. Programul complet al battle-urilor Red Bull BC One poate fi accesat online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.