Oferte HOT de la Air France KLM pentru luna februarie Oferte HOT de la Air France KLM pentru luna februarie
Air France KLM întregește rândul transportatorilor aerieni care vin cu oferte de neratat și care ne îmbie să trecem noi destinații în caietul de... Oferte HOT de la Air France KLM pentru luna februarie

Air France KLM întregește rândul transportatorilor aerieni care vin cu oferte de neratat și care ne îmbie să trecem noi destinații în caietul de călătorii.

Astfel, operatorul continuă perioada de promoții începută în luna ianuarie și lansează un nou val de reduceri. Începând cu data de 10 februarie, timp de o săptămână (mai exact până pe 17 februarie), Ari France KLM are 4 destinații la promoție, numai bune de explorat până la finalul acestui an: Havana, Hong Kong, Seattle și Amsterdam.

Biletele spre Havana pornesc de la 719 euro, zbor dus-întors cu toate taxele incluse, în timp ce spre Hong Kong sunt disponibile de la 499 euro, zbor dus-întors cu toate taxele incluse. Seattle pleacă de la 827 euro, zbor dus-întors cu toate taxele incluse, iar Amsterdam poate fi vizitat cumpărând bilete de avion cu prețuri de la 139 euro pentru zbor dus-întors cu toate taxele incluse.

De asemenea, până pe 2 martie mai sunt disponibile ofertele din campania anuală Air France KLM, ce cuprinde zeci de destinații din aproape întreaga lume – Asia, Africa, America de Sud și de Nord, Caraibe și Oceanul Indian. Prețul unui zbor către Asia începe de la 499 euro (Mumbai- Air France), către Africa de la 639 euro, către America de Sud de la 749 euro, către Caraibe și Oceanul Indian de la 799 euro, iar către America de Nord de la 540 euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.