Oferă un cadou cu Farmec în luna îndrăgostiților Oferă un cadou cu Farmec în luna îndrăgostiților
În luna iubirii, Farmec oferă tuturor îndrăgostiților cadoul ideal pentru Ea şi El – casetele cu produse cosmetice din gamele Gerovital, Doina sau Argan... Oferă un cadou cu Farmec în luna îndrăgostiților

În luna iubirii, Farmec oferă tuturor îndrăgostiților cadoul ideal pentru Ea şi El – casetele cu produse cosmetice din gamele Gerovital, Doina sau Argan Plus. Acestea conţin atât produse pentru îngrijirea tenului cât şi produse destinate îngrijirii corpului și părului.

„Casetele cadou au fost concepute de specialiștii Gerovital pentru doamnele, domnişoarele şi domnii care doresc să ofere celor dragi produse cosmetice de cea mai bună calitate, pentru îngrijirea zilnică. Suntem atenți la nevoile consumatorilor noștri și încercăm să le fim aproape în ocazii speciale, oferindu-le șansa de a face bucurii celor dragi. Astfel, casetele cadou reprezintă un cadou practic, ușor de utilizat, la un raport preț-calitate corect, ideal pentru a fi oferite în Luna Îndrăgostiților”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Casetele cadou includ produse cosmetice din gamele Gerovital H3 Derma+, Gerovital Happiness, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Men, Gerovital H3 Classic, Argan Plus și Doina și pot fi achiziționate din supermarketuri, hipermarketuri sau magazine de profil cosmetic din țară. Casetele cadou pot fi cumpărate și din magazinele proprii Farmec (Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Arad, Timișoara) sau online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.