District 10: Cum îți alegi perechea perfectă (de cercei)? District 10: Cum îți alegi perechea perfectă (de cercei)?
“Caut o pereche de cercei și deși am foarte multe alternative superbe, nu știu care mi se potrivește cel mai bine. Cum pot să... District 10: Cum îți alegi perechea perfectă (de cercei)?

“Caut o pereche de cercei și deși am foarte multe alternative superbe, nu știu care mi se potrivește cel mai bine. Cum pot să îmi dau seama care e perechea perfectă pentru mine?” – Irina din București. În luna februarie, supranumită și luna iubirii, fiecare dintre noi își caută perechea perfectă. Deși de obicei când folosim aceste cuvinte ne referim la partenerul de viață, specialiștii District 10 profită de această lună romantică ca să ne aducă aminte cât de important este să găsești chiar și perechea potrivită de…cercei.

Dacă sunt aleși cu atenție, cerceii pot deveni acel accesoriu care îți subliniază trăsăturile feței și aduc culoare și personalitate look-ului tău. De aceea ar trebui să ne gândim cu atenție atunci când alegem o pereche, și nu doar să optăm pentru primul produs care ne iese în cale. Iată cum poți alege perechea perfectă, care îți va avantaja fizionomia, coafura dar și personalitatea.

Cum alegi cerceii în funcție de forma feței:

Consultantul District 10 ne-a destăinuit că cel mai simplu mod prin care poți alege perechea perfectă este să îți analizezi forma feței. Regula generală spune că ar trebui să alegi cercei care sunt opusul acesteia.

ovalFața ovală:

O față ovală are de obicei o frunte la fel de lată precum obrajii. Fața se îngustează dinspre obraji spre bărbie, imitând forma unui oval.

Femeile cu o fața ovală pot purta aproape orice pereche de cercei. Un look care avantajează cel mai bine acest tip de fizionomie este construit cu o pereche de cercei un pic mai lungi, alcătuiți din piese rotunde.

Aceștia vor atrage atenția fără a accentua sau elonga suplimentar trăsăturile.

rotundFața rotundă:

Persoanele cu fața rotundă au zona cea mai lată în preajma pomeților. Pentru a îmblânzi acest tip de fizionomie cel mai bine este să alegi forme angulare.

Cerceii lungi sau cei sub formă de lacrimă sunt de asemenea o alegere bună pentru că alungesc trăsăturile.

Pentru aceste persoane recomandăm cerceii lungi și subțiri care vor adăuga și un aer feminin și elegant întregii ținute.

inimaFața în formă de inimă:

Fizionomia feței în formă de inimă include o frunte un pic mai lată decât zona pomeților. Din zona obrajilor pleacă de asemenea un unghi destul de proeminent spre bărbie, conturând o…inimioară.

Cerceii de tip candelabru care includ elemente rotunjite sunt cea mai bună alegere pentru această formă a feței.

Aceștia vor echilibra trăsăturile și în același timp vor atrage atenția asupra ochilor și pomeților.

patratFața pătrată:

 Pentru acest tip de față proporțiile nu se schimbă foarte mult între frunte, pomeți și maxilar.

De aceea persoanele cu fața pătrată ar trebui să aleagă cercei lungi sau circulari pentru un look perfect.

Cerceii cu un design rotund, care depășesc mijlocul feței, vor îmblânzi trăsăturile pomeților și ale maxilarului ceva mai dur.

ingustFața îngustă:

Acest tip de fizionomie seamănă foarte mult cu cea pătrată, doar că trăsăturile sunt elongate.

Cerceii lungi de tip candelabru vor crea o iluzie optică care va reduce din lungimea feței.

Noi recomandăm cercei tip candelabru cu bucle lungi care vor accentua pomeții și vor construi un look soft și feminin.

Potriviți pentru orice situație:

Nu îți dai seama ce formă a feței ai sau pur și simplu vrei o pereche de cercei potrivită pentru orice ocazie?

Cerceii mici și strălucitori sau cerceii statement cu un design special sunt potriviti pentru orice ocazie și te vor face să ieși în evidență.

Poți să îi porți și într-o zi relaxată de week-end cu prietenii, dar se potrivesc de minune și la evenimente speciale. Iată recomandările noastre:

Cum alegi cerceii în funcție de culoarea și lungimea părului:

Desi nu există reguli clare care să ne spună cum poți alege o pereche de cercei în funcție de culoarea părului, consultantul District 10 îți recomandă ca pentru părul blond sau cu reflexii aurii să alegi o pereche de cercei în aceleași nuanțe. De asemenea persoanele cu nuanțe închise la păr găsesc cerceii argintii mai potriviți pentru look-ul lor. Dacă ești roșcată, de obicei nuanțele de auriu se completează de minune cu reflexiile părului, dar poți încerca de asemenea și combinații mai jucăușe de culori.

Când vine vorba despre lungimea părului, în general persoanele cu părul foarte scurt, care au lobul urechii descoperit, pot purta absolut orice formă de cercei. Pentru părul lung cele mai bune alegeri sunt cerceii alungiți sau de tip candelabru, preferabil în culori vii sau cu sclipiri strălucitoare. Dar dacă alegi să îți porți părul prins sau ai o coafură elegantă care nu îți acoperă urechile, poți alege orice pereche îți dorești pentru că se va completa perfect indiferent de situație.

Alege-ți cerceii în funcție de personalitatea ta!

Accesoriile sunt modul în care ne exprimăm stilul și personalitatea. De aceea ar trebui să îți dai frâu liber imaginației și să te joci cu forme și culori care spun ceva despre tine. Experimentează și vezi care design este potrivit pentru tine, dincolo de regulile convenționale. Și pentru că suntem în luna februarie și sărbătorim iubirea, nu uita să te îndrăgostești în primul rând de tine și de stilul tău inconfundabil!!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.