Supernet 4G City: Vodafone promite Internet gratuit la metrou între 8 februarie și 31 martie     Supernet 4G City: Vodafone promite Internet gratuit la metrou între 8 februarie și 31 martie    
Toți utilizatorii Vodafone România pot beneficia de trafic gratuit de date la Metroul din București, între 8 februarie și 31 martie. De asemenea, pentru... Supernet 4G City: Vodafone promite Internet gratuit la metrou între 8 februarie și 31 martie    

Toți utilizatorii Vodafone România pot beneficia de trafic gratuit de date la Metroul din București, între 8 februarie și 31 martie. De asemenea, pentru a experimenta capabilitățile rețelei Vodafone, toți românii pot beneficia și de un nou week-end de Internet nelimitat gratuit, în 13 și 14 februarie.

„Dorim să evidențiem cea mai recentă realizare a rețelei noastre – certificarea Best in Test pentru date și voce – și să demonstrăm supremația rețelei noastre, devenind primii care garantăm satisfacția clienților noștri, indiferent de tipul serviciilor utilizate, în concordanță cu noua noastră campanie: 100% mulțumit sau recompensat. Mai mult decât atât, pentru a îmbunătăți și mai mult nivelul satisfacției clienților, suntem receptivi pentru orice utilizator și îl recompensăm printr-o zi întreagă de trafic gratuit de date, pentru a îl folosi în rețeaua noastră, care a înregistrat cele mai bune performanțe”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Începând din data de 16 februarie, toți utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experiența referitoare la serviciile Vodafone România direct prin intermediul aplicației MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă feed-back relevant primește o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat in până la 48 de ore de la completarea formularului din aplicație și va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

Ca un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii serviciilor Vodafone România, în intervalul 8 februarie – 31 martie, clienții se vor bucura și de trafic gratuit de date, la Metroul din București. Astfel, zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa.

Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experiențe digitale, precum conținutul îmbogățit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business, precum și să beneficieze de conținut util în aplicații ca MyVodafone, ce poate fi descărcată de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii  sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online.

Traficul de date înregistrat la Metroul din București va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business – până la 31 martie 2016.

Mai mult, Vodafone oferă o nouă experiență gratuită de Internet ce va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de rețeaua pe care o utilizează, să navigheze gratuit pe Internet timp de două zile, in weekend-ul 13-14 februarie. Această experiență gratuită de date, fără costuri suplimentare și limitări de viteză, este valabilă pentru toți utilizatorii serviciilor Vodafone – prepaid, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business.

Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone România vor putea, de asemenea, să se bucure de experiența Internetului nelimitat gratuit, solicitând o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau în rețeaua de magazine partenere Vodafone, începând din 8 februarie.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 57 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix in 17 țări. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.