Sunt barbati, calatoresc la Istanbul si Londra si platesc chiar si 2.000 de euro: cine sunt cei care isi rezerva vacantele de pe smartphone Sunt barbati, calatoresc la Istanbul si Londra si platesc chiar si 2.000 de euro: cine sunt cei care isi rezerva vacantele de pe smartphone
Rezervarile realizate de pe dispozitive mobile au continuat sa fie pe trend ascendent in 2015, majoritatea fiind realizate de catre barbati, in principal in... Sunt barbati, calatoresc la Istanbul si Londra si platesc chiar si 2.000 de euro: cine sunt cei care isi rezerva vacantele de pe smartphone

Rezervarile realizate de pe dispozitive mobile au continuat sa fie pe trend ascendent in 2015, majoritatea fiind realizate de catre barbati, in principal in lunile mai si noiembrie, biletele achizitionate mobil costand intre 20 si 2.000 de euro, arata datele  Tripsta.

Potrivit informatiilor operatorului de travel, numarul de rezervari realizate de catre utilizatorii Tripsta de pe dispozitive mobile a continuat sa creasca in ritm constant in 2015, majoritatea rezervarilor mobile fiind facute in mai si noiembrie, dar si in martie, aprilie si octombrie.

Atunci cand vine vorba de dispozitivele folosite pentru a rezerva calatorii, majoritatea calatorilor romani au folosit website-ul mobil al Tripsta (87.5%), in timp ce restul au preferat  aplicatia iOS a Tripsta (12.5%), barbatii fiind mai inclinati sa rezerve calatorii de pe mobil comparativ cu femeile.

In 2015, cea mai rezervata destinatie via mobil a fost pe ruta Bucuresti – Istanbul, pe locul doi din punct de vedere al rezervarilor mobile fiind zborurile operate pe rutele Londra-Bucuresti si Bucuresti – Londra.

In ceea ce priveste zborurile domestice, cele de la Iasi la Bucuresti au fost cel mai des rezervate de pe un dispozitiv mobil, urmate de zborurile Bucuresti – Cluj si Bucuresti – Iasi.

Pretul pentru zborurile rezervate de pe mobil a variat de la 20 de euro in cazul celui mai ieftin, la peste 2.000 de euro pentru cel mai scump.

Cel mai scump zbor rezervat prin intermediul website-ului mobil al Tripsta a fost pe ruta Phuket (Thailanda) – Bucuresti (2.200 de euro), in timp ce zborul cel mai scump achizitionat via iOS a costat 1.030 de euro si a fost pentru ruta Bucuresti Otopeni – Portela Lisabona.

Pe de alta parte, cea mai ieftina rezervare facuta de pe site-ul mobil a costat doar 20 de euro, pentru un zbor de la Bucuresti la aeroportul londonez Stansted. Prin intermediul aplicatiei iOS, cel mai ieftin bilet a fost cumparat pentru ruta Londra – Dublin, pentru 28 de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.