Șapte păcate care reaprind pasiunea de Valentine’s Day Șapte păcate care reaprind pasiunea de Valentine’s Day
Anul acesta, piesele de lenjerie din dantelă, satin sau chiffon sunt secretul tău, pe care să îl dezvălui partenerului în seara de Valentine’s Day,... Șapte păcate care reaprind pasiunea de Valentine’s Day

Anul acesta, piesele de lenjerie din dantelă, satin sau chiffon sunt secretul tău, pe care să îl dezvălui partenerului în seara de Valentine’s Day, într-un cadru romantic și pasional. Colecția de lenjerie pentru Valentine’s Day de la SevenSins.ro aprinde pasiunea în cuplu în noaptea în care sărbătorim iubirea mai mult ca oricând.

Dantelă sofisticată, elegantă și provocatoare, în același timp

Dantela se află în topul preferințelor bărbaților atunci când vine vorba despre lenjerie intimă. Studiile arată că 30% dintre domni își imaginează piese din dantelă atunci când se gândesc la lenjeria intimă ideală.

Potrivite oricărei siluete, piesele de lenjerie din dantelă sunt seducătoare și provocatoare. Indiferent dacă alegeți roșu incandescent sau negrul plin de mister, seturile de lenjerie din dantelă de la SevenSins.ro asigură ingredientele unei seri pline de pasiune.

Satin plăcut la atingere

Pentru a stăpâni cu adevarat arta seducției, femeile trebuie să poarte lenjerie provocatoare în primul rând pentru felul în care le face să se simtă, pentru plăcerea proprie de a se simți atractive și pentru încredere în ele.

Materialul de lenjerie intimă considerat cel mai plăcut la atingere de către femei este satinul. Colecția SevenSins.ro pentru Valentine’s Day propune o diversitate de piese din satin, care răsfață simțurile și dau o stare de bine pentru o seară plină de romantism alături de partener.

Seturi, corsete, cămăși sau halate cu detalii fine și finisaje delicate

Detaliile lenjeriei purtate în noaptea de Valentine’s Day trebuie să atingă perfecțiunea. Cusăturile fine, dantela cu modele florale care acoperă în mod misterios pielea, satinul fin sau chiffon-ul ușor transparent vor aprinde pasiunea în cuplu de Ziua Îndrăgostiților și nu numai.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.