Huawei, 12 mil. smartphone-uri vândute într-o lună Huawei, 12 mil. smartphone-uri vândute într-o lună
Chinezii de la Huawei, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul smartphone-urilor la nivel mondial, au înregistrat un nou în materie de... Huawei, 12 mil. smartphone-uri vândute într-o lună

Chinezii de la Huawei, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul smartphone-urilor la nivel mondial, au înregistrat un nou în materie de livrări de smartphone-uri: peste 12 milioane de unități livrate în luna ianuarie.

Potrivit oficialilor companiei, acest nivel reprezintă o creștere cu 93% față de aceeași perioadă a anului precedent. Mai mult, luna ianuarie a fost a patra lună consecutivă în care Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri.

Astfel, în anul 2015, compania Huawei a livrat 108 milioane de unități, o creștere cu 44% față de anul 2014, rezultat care consolidează poziția companiei în topul primelor trei brand-uri la nivel global.

În ceea ce privește modelul P8Lite, producătorul a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri la doar 9 luni de la lansarea modelului în Europa. În total, întreaga serie Huawei P8 a fost livrată cu succes către mai mult de 16 de milioane de utilizatori din întreaga lume, astfel că 60% din vânzările înregistrate provin de pe piețele globale.

Modelul Huawei P8lite este primul smartphone al producătorului chinez care înregistrează mai multe vânzări pe piețele globale decât în China. Compania își propune să ajungă la consumatorii din întreaga lume cu produse performante, dar totodată ușor de utilizat.

Designul elegant este completat de specificațiile de top, precum procesorul Octa-core, camera foto principală de 13MP și tehnologia 4G integrate. Produsul păstrează un raport calitate-preț echilibrat pentru consumatori, care continuă să achiziționeze smartphone-ul într-un număr record.

În România, smartphone-ul este comercializat din luna iunie a anului 2015 și a înregistrat vânzări de peste 100.000 unități, situându-se în top 5 cele mai bine vândute telefoane din România. Modelul este disponibil atât în oferta operatorilor de telefonie mobilă, cât și în cea a celor mai importante magazine de tehnologie.

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.