Fashion Trends: Tommy Hilfiger a prezentat colecția pentru Toamnă 2016 – Hilfiger Edition Fashion Trends: Tommy Hilfiger a prezentat colecția pentru Toamnă 2016 – Hilfiger Edition
Tommy Hilfiger a prezentat colecția pentru Toamnă 2016 – Hilfiger Edition pe data de 3 Februarie 2016, la Cedar Lake în Manhattan în timpul Săptămânii... Fashion Trends: Tommy Hilfiger a prezentat colecția pentru Toamnă 2016 – Hilfiger Edition

Tommy Hilfiger a prezentat colecția pentru Toamnă 2016 – Hilfiger Edition pe data de 3 Februarie 2016, la Cedar Lake în Manhattan în timpul Săptămânii de Modă de la New York: Men’s.

Ce este un “icon”? În acest sezon Tommy Hilfiger explorează conceptul în timp ce prezintă Hilfiger Edition, o colecție gândită cu mare atenție și reimaginată cu grijă și pasiune, ce dezvaluie piese clasice masculine indispensabile. Am privit în urmă la istoria de 30 de ani și la piesele iconice create de Tommy pentru a realiza fundația și piesele de temelie ale unei garderobe moderne. Prin lentilele sale bine slefuite se observă cum stilul familiar moștenit devine tineresc și gata de acțiune.

În colecție regăsim haine dezirabile de la paltoane până la geci groase și pulovere model plasă de pescuit cu fire groase. Pijamalele sunt luxuriante, folosind material în carouri și linii grafice imitând creta, și modele rugby în mozaicuri jucăușe. Pantalonii sunt croiți lejer iar denimul este tivuit. Accesoriile și încăltămintea reprezintă piese esențiale. Toate piesele oferă detalii bogate și reprezintă semnătura ADN a brandului nostru.

La bază, culorile sunt tradiționale, materialele sunt în același timp tehnice cât și tradiționale, în timp ce croielile au o reală lejeritate, ținând astfel pasul cu nevoile versatile ale vieții de azi.  “Privim fiecare piesă din toate unghiurile posibile” a punctat Tommy, “oferind un aer inovativ, fără a pierde din vedere ceea ce le-a facut speciale de la început.”

Colecția Fall 2016 evidentiază cu încredere imaginile favorite ale lui Tommy pentru a crea o colecție reinterpretată de haine elevate tipic americane cu o alură globală modernă.

Hilfiger Edition

“Colecția noastră Hilfiger Edition celebrează cele mai bune piese clasice bărbătești americane, reinterpretate prin tendințe sport dar prețioase, în același timp,” a spus Tommy Hilfiger. “Îmbrățișăm o nouă recunoaștere a autenticității în moda masculină – este vorba despre confort, piese pentru toată ziua create într-o manieră elevată. Cu mândrie susținem sezonul de ianugurare al  NYFW: Colectia Men va fi din nou în iulie, iar acum suntem încântați să prezentăm Colecția de Toamnă Men 2016 și să împărtășim viziunea noastră a ceea ce considerăm original și relevant în moda masculină de azi.”

Hilfiger Edition este o colecție a pieselor esențiale de origine americană inspirată din lumea extensivă a colecțiilor masculine Tommy Hilfiger. Hilfiger Edition celebrează piesele moștenire ale brandului și stilurile iconice, într-o manieră relevantă, luxuriantă cu proporții noi și croieli readaptate. O perspectivă proaspătă asupra modei din epoca modernă, aceste fundamente sunt pietrele de temelie ale unei garderobe contemporane. Fiecare piesă primește finisaje de lux și broderii reprezentative brandului, nasturi, cusături, ceea ce oferă fiecărui stil un aer sofisticat și relaxat, care este unic și recognoscibil Tommy.

Oaspeți VIP & Ținute

Printre oaspeții de seama au fost actorii Neil Patrick Harris și David Burtka; modelul Johannes Huebl; și atleții Victor Cruz, Eric Decker și Matt Harvey.

Harris a purtat un costum bleumarin cu rever la un singur rând, asortat cu un cardigan gri de casmir, o cămașă albastră din chambray și o cravată albastră croșetată. Burtka a purtat un costum albastru aprins cu rever la un singur rând, cu o cămașă model navy, o cravată texturată albastră și pantofi din piele maro cu doua curele.

Cruz (New York Giants’ wide receiver) a purtat din colecția THFLEX Rafael Nadal Edition un costum navy cu rever la doua rânduri, cu o bluză neagră pe gât, cu buzunare de mătase cadrilate alb-negru,  și ghete de piele Chelsea. New York Jets’ wide receiver Decker a purtat  un costum navy shadow cu rever, la un singur rând cu o cămașă bleu, o cravată de mătase cu dungi roșii, alb și albastre, și pantofi din piele negrii. New York Mets’ pitcher Harvey a purtat un blazer bleumarin cu albastru, texturat la două rânduri de nasturi, o cămașă cu dungi albe și negre, o cravată de mătase neagră, pantaloni negrii și pantofi negrii din piele. Toate ținutele sunt din colecția Tommy Hilfiger Tailored.

@love.watts Colaborarea artiştilor

Recunoscutul curator al @love.watts de pe Instagram, Jordan “Watts” Watson a sărbătorit prezentarea Hilfiger Mens printr-o colaborare inedită cu artistul Austyn Weiner. Weiner a creat trei opere originale ce ilustrează look-uri din colecţia Fall 2016 Hilfiger Edition, reinterpretate în stilul său unic, exploziv de culori şi influenţe grafice suprarealiste. Reprezentând abordarea artistică a generaţiei acestui mileniu în lumea modern, @love.watts utilizează aplicaţia ca un canal de publicare a ideilor artistice şi promovează noii artişti către cei 610.000 de followeri din lumea întreagă, printre care Gigi Hadid, Rihanna, Calvin Harris, Katy Perry, Zac Efron, Joe Jonas şi Candice Swanepoel.

“La intersecţia tuturor lucrurilor se află întrebarea: “Ce urmează în industria modei?” spune Jordan Watson. “Este o onoare să lucrez cu Tommy Hilfiger, un designer ce este mereu conectat cu artiştii noi pentru a amplifica mesajul său creativ. Picturile lui Austyn Weiner combinaţia de culori şi prelucrarea fotografică sunt viitorul, iar fantastica colaborare este perfectă pentru noua direcţie a industriei de modă.”

Weiner este o artistă americană ce practică fotografia, pictura, deconstrucția si fuziunea celor două arte. Ea şi-a mutat recent studioul din New York în Los Angeles, şi a creat un nou concept ce se concentrează pe ideea expansivă de autoportret, masă, mişcare, formă şi culoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.