Blue Air leagă Bucureștiul de Cluj și Timișoara de Grecia și Turcia Blue Air leagă Bucureștiul de Cluj și Timișoara de Grecia și Turcia
Un început de an cu multe noutăți pentru operatorul român Blue Air. După intrarea pe ruta București- Lisabona, despre care vă spuneam în luna... Blue Air leagă Bucureștiul de Cluj și Timișoara de Grecia și Turcia

Un început de an cu multe noutăți pentru operatorul român Blue Air. După intrarea pe ruta București- Lisabona, despre care vă spuneam în luna ianuarie, compania anunțat azi o serie de noi rute cu plecare de pe aeroportul din Timișoara, dar și o nouă rută internă.

Astfel, potrivit reprezentanţilor aeroportului din Timişoara, citați de Mediafax, Blue Air va introduce curse charter spre destinaţii din Grecia, respectiv Heraklion, Rhodos, Zakynthos, şi din Turcia – Antalya şi Bodrum, cea din urmă fiind operată pentru prima dată.

Zborurile charter spre destinaţia Creta – Heraklion se vor opera de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi miercuri. Acestea vor fi disponibile începând cu 7 iunie, cu plecare din Timişoara la 13:15  și aterizare Heraklion la 15:30. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în 15 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la 13:05 – aterizare Heraklion la 15:05.

Zborurile charter spre destinaţia Rhodos vor începe în 17 iunie şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare la ora 13:10 și aterizare la ora 15:10. Primul zbor charter cu destinaţia Zakynthos va începe în 13 iunie. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare la ora 13:05.

Ruta București-Lisabona, preluată de Blue Air– UPDATE

Zborurile charter spre destinaţia Antalya vor avea două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în 7 iunie, cu plecare la ora 13:40. Zborurile operate în ziua de sâmbătă vor începe în 18 iunie. Spre Bodrum se vor opera curse charter în fiecare zi de joi, începând din 16 iunie.

Totodată, Blue Air introduce din 3 iunie cea de-a doua cursă internă, după București-Iași, și anume București-Cluj.

Zborurile vor fi operate luni, marți, vineri și sâmbătă, cu plecare din București la 7:00 (marți și sâmbătă) sau 7:30 (luni și vineri) și plecare din Cluj la 17:15.  Prețul unui bilet pornește de la 89,99 lei/segment de zbor.

Cum sa zbori ieftin din București în Ibiza? 23 de noi destinatii in orarul de vara 2016 al BlueAir

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.