WU Academy deschide sesiunea de inscrieri pentru Executive MBA WU Academy deschide sesiunea de inscrieri pentru Executive MBA
WU Executive Academy – parte a Vienna University, cea mai mare universitate de business din Europa – deschide sesiunea de inscrieri pentru Executive MBA,... WU Academy deschide sesiunea de inscrieri pentru Executive MBA

WU Executive Academy – parte a Vienna University, cea mai mare universitate de business din Europa – deschide sesiunea de inscrieri pentru Executive MBA, programul de MBA nr. 1 din Romania. Astfel ca managerii, antreprenorii sau reprezentanti ai ONG- urilor, romani si straini, care se vor inscrie pana la data de 31 martie, beneficiaza de early bird discount de 5% din valoarea totala a scolarizarii.

Programul de Executive MBA organizat de WU este apreciat ca fiind nr. 1 in Romania si in top 50 programe EMBA la nivel mondial[1], inaintea unor universitati de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. In 2015, WU Executive Academy primeste una dintre cele mai prestigioase acreditari oferita de AACSB, fapt ce o plaseaza in 1% universitati si scoli de business internationale ce beneficiaza de tripla acreditare.

Succesul programului se datoreaza atat reputatiei profesorilor si universitatilor la care acestia predau, cat si celor doua rezidentiate internationale. Desfasurate in Austria si USA, cele doua rezidentiate ofera studentilor ocazia de a interactiona cu manageri din companii diverse, aflate fie in perioade de tranzitie fie intr-o faza de globalizare a business-ului.

“Potrivit studentilor nostri romani, unul dintre cele mai mari beneficii pe care un program Executive MBA le ofera este acela de a-ti schimba perceptia asupra lumii businessului si te invata sa gandesti la nivel global, indiferent ca lucrezi intr-o companie mare sau ca pornesti cu un start-up. Tripla acreditare de care beneficiem in prezent ne plaseaza in elita globala a furnizorilor de educatie, astfel ca viitorii nostri studenti de EMBA pot avea siguranta ca universitatea le ofera cea mai buna educatie de business, iar diploma obtinuta beneficiaza de recunoastere internationala.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

Desfasurat in regim part-time, pe parcursul a 14 luni, programul include 14 module. Incepand cu acest an, in urma feedback-ului studentilor, Orientation day si primul modul vor avea loc la Viena, programul oferind astfel trei module in afara tarii.

Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adauga si structura speciala a cursurilor, axata in proportie de cel putin 80% pe studiile de caz internationale exclusive, aplicate pe situatiile actuale ale companiilor, tehnica de curs care permite si incurajeaza interactiunea studentilor intre ei si cu alumni, prin organizarea de guest lectures si, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie) si accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena.

WU_Executive MBA_Bucharest_no.1 MBA RomaniaProgramul de Executive MBA din Romania se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu, care au inregistrat un progres solid in cariera. Programul va incepe in noiembrie 2016 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, in regim de part time, studentii avand astfel posibilitatea de a-si continua activitatea profesionala.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa si una din cele doua universitati de afaceri din lume vorbitoare de limba germana care indeplineste standardele ridicate ale acreditarilor AACSB, AMBA si EQUIS.

WU se bucura de mai bine de 100 de ani de o reputatie exceptionala in calitate de furnizor de educatie in domeniul managerial. Portofoliul educational al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificari universitare, programe corporate, dar si diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educatie in Europa Centrala si de Est.

In fiecare an, pana la 750 de studenti absolventi si aproximativ 1.200 de manageri, experti din peste 75 de tari studiaza in cadrul programelor de Executive MBA. In prezent, programele si rezidentiatele sale se desfasoara in peste 15 de tari de pe trei continente.

Programul Executive MBA Bucharest a fost lansat in 2006 si este programul de MBA nr.1 din Romania. Pe langa cele doua acreditari AMBA si EQUIS, WU Executive MBA a primit in2015 si cea de-a treia acreditare oferita de prestigioasa institutie AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

————————————————————————————————————

[1] Conform Top EMBA 2015 realizat de Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.