Shall we dance? Lecții de dans pentru cupluri, un cadou inedit pentru Valentine’s Day Shall we dance? Lecții de dans pentru cupluri, un cadou inedit pentru Valentine’s Day
Anual, cuplurile din întreaga lume caută idei să își surprindă partenerul de viață cu cele mai frumoase și spectaculoase cadouri de Ziua Îndrăgostiților. În... Shall we dance? Lecții de dans pentru cupluri, un cadou inedit pentru Valentine’s Day

Anual, cuplurile din întreaga lume caută idei să își surprindă partenerul de viață cu cele mai frumoase și spectaculoase cadouri de Ziua Îndrăgostiților. În ultimii ani interesul față de dans ca surpriză de Valentine’s Day este în creștere. Tendința se dezvoltă și în România, unde studioul de dans Arthur Murray București a lansat recent gift-card-ul pentru lecții de dans.

Instructorii din cele peste 280 studiouri de dans Arthur Murray din lume constată că  lecțiile de dans pentru cupluri sunt percepute drept mai mult decat un cadou: înseamnă a dărui atenție și timp pentru cuplu, ceea ce duce la consolidarea relației și o mai bună comunicare între parteneri.

„În România, cuplurile vor sa petreacă momente frumoase de Ziua Îndrăgostiților, însă mulți dintre ei își dau seama că dragostea nu trebuie sărbătorita doar cu ocazii speciale. De aceea aleg sa prelungească momentele plăcute alături de partener și se orientează către activități realizate în cuplu pe perioade mai lungi, iar dansurile de societate sunt în topul preferințelor. Ei își oferă lecții de dans in cuplu, prin care transmit partenerului că vor să petreacă timp împreună, să învețe lucruri alături, să se relaxeze și să descopere o pasiune comună, dansul”, declară Cristina Ardelean, Manager Arthur Murray București.

2_Arthur Murray_Couple DanceFie că vorbim despre dansuri de societate lente, precum vals, tango sau rumba, sau de cele active, precum swing, salsa, cha-cha sau merengue, dansurile în cuplu creează o conexiune puternică între parteneri, iar beneficiile lor pentru cuplu sunt vizibile încă de la prima lecție. Efectele benefice ale dansului asupra cuplului se mențin pe perioade lungi de timp, întrucât acestea reaprind pasiunea și plăcerea de a petrece timp alături de persoana dragă.

 „În cadrul lecțiilor de dans de cuplu, partenerii învață să coopereze și să aibă încredere unul în altul. Învață să se asculte fără să fie nevoie de cuvinte, să funcționeze în tandem. Modul în care se țin de mână, se privesc, energia pozitivă …au un efect benefic imediat. În Statele Unite colegii noștri spun despre cursurile de dans că sunt o terapie de cuplu. Cursurile de dans sunt adesea recomandate de către psihoterapeuti ca metodă eficientă de reconstruire a relației”, adaugă Cristina Ardelean.

A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise în 24 de țări.

Primul studio Arthur Murray din România este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al clădirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87 (zona Herăstrău). 2_Arthur Murray_Dance Couple 2

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a început în 1912, datorită lui Arthur Murray, un simbol american al succesului în antreprenoriat și al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaborează adesea cu echipele de filmare de la Hollywood și teatrele de pe Broadway, ajungând să semneze coregrafii în pelicule de referință în lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.