New Trends: Rucsacul din nou la moda! Galerie Foto New Trends: Rucsacul din nou la moda! Galerie Foto
Esti in cautarea unui accesoriu care sa se potriveasca oricarei tinute? Rucsacurile sunt din nou la moda! Lansat in colectia Functionregalia, lansata pe runway... New Trends: Rucsacul din nou la moda! Galerie Foto

Esti in cautarea unui accesoriu care sa se potriveasca oricarei tinute? Rucsacurile sunt din nou la moda! Lansat in colectia Functionregalia, lansata pe runway in luna septembrie a anului trecut rucsacurile au intrat deja in garderoba unor celebritati internationale, precum Cara Delevingne, Suki Waterhouse,Margot Robi, Guey Lun Mei sau Elena Perminova. Evident, niciuna dintre persoanele mai sus amintite nu pot purta orice fel de rucsac, ci unul apartinand unui celebru brand britanic, Burberry.

rucsac 3Inspirat din arhivele casei de moda britanice, rucsacul propus de Christopher Bailey (chief creative si chief executive Burberry) are un design lejer si functional, numeroase buzunare cu fermoare, o forma de inspiratie military si este realizat dintr-un material impermeabil ce mixeaza nylonul cu gabardina.

Va fi disponibil si in Romania, in nuanta negru, in flagship store-ul din strada Luterana nr. 4, cel mai mare din sud-estul Europei.

Variantele de a-l purta sunt multiple. Top modelul Cara Delevingne a accesorizat o fusta din broderie sparta, o bustiera si o jacheta din piele cu acest accesoriu.

Suki Waterhouse a fost fotografiata purtandu-l la tinute lejere de inspiratie sporty-chic, Elena Perminova (blogger) a creat cu ajutorul unui rucsac o tinuta 100% military, iar Taylor Swift a dost surprinsa purtand rucsacul la sala! Inspira-te din stilul lor!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.