Nebunia Ryanair: zboruri de la 1 euro/segment Nebunia Ryanair: zboruri de la 1 euro/segment
Irlandezii de la Ryanair ne-au obișnuit cu tarifele mici pentru destinațiile din portofliu, însă operatorul low cost a venit acum cu o ofertă de... Nebunia Ryanair: zboruri de la 1 euro/segment

Irlandezii de la Ryanair ne-au obișnuit cu tarifele mici pentru destinațiile din portofliu, însă operatorul low cost a venit acum cu o ofertă de nerefuzat!

Pentru luna februarie, Ryanair a introdus bilete de avion al căror preț pornește de la 1 euro pe segment (biletele pot fi cumpărate la reducere până joi seara).

Din păcate, oferta de 1 euro nu este valabilă și pentru România (pe listă se află Anglia, Belgia sau Germania), însă există motive de bucurie și pentru călătorii români.

UNBEATABLE 1€ SALE on now! You have to HURRY! Book before midnight Thursday night!

Posted by Ryanair on Wednesday, February 3, 2016

În ceea ce privește destinațiile Ryanair cu plecare din București, oferta constă în zboruri către Bologna, Milano (Bergamo și Malpensa) cu bilete de avion ce pornesc de la 4,99 euro pe segment de zbor, Bruxelles – 7,99 euro/segment, și Roma – 9,99 euro/segment.

Astfel, dacă vă doriți să petreceți un weekend prelungit la Bologna (de vineri, 26 feb., până luni, 29 feb.), veți plăti pe bilete 9,98 euro. Același preț, de 4,99 euro/segment de zbor, este valabil și dacă vreți să vă petreceți duminica de Valentine’s Day în orașul italian.

Și dacă tot ajungeți în Italia, împachetați mai multe haine și continuați plimbarea de februarie cu doar 1 euro!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.