Românii, tot mai interesați de o alimentaţie sănătoasă Românii, tot mai interesați de o alimentaţie sănătoasă
Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, românii sunt tot mai interesați de o alimentaţie sănătoasă şi, fie... Românii, tot mai interesați de o alimentaţie sănătoasă

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, românii sunt tot mai interesați de o alimentaţie sănătoasă şi, fie că au o grădină sau nu, caută tot mai multe soluţii pentru a-şi cultiva singuri legumele. În acest sens, odată cu apropierea sezonului de cultivare, specialiștii Hornbach oferă sfaturi utile şi pun la dispoziția clienților articolele necesare pentru demararea unui proiect de grădinărit, în grădină sau chiar în balcon.

„Atunci când este planificată o cultură mică, de familie, răsadniţa este unul  dintre cele mai  importante  articole necesare. Aceasta este ideală pentru  producerea  răsadurilor  şi poate fi folosită atât de cei care au o grădină,  cât şi de cei care doresc să aibă o cultură restrânsă în balcon”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit  acestuia,  răsadnițele  asigură  tot confortul necesar germinării semințelor și dezvoltării lor  ulterioare  până la plantarea definitivă, pentru care, în  funcție  de cantitatea ce urmează a fi cultivată, se pot alege fie mini-sere, fie sere mai complexe.

Hornbach_GradinaDe asemenea, pe lângă dimensiunea potrivită spațiului personal, clienții au posibilitatea de a alege răsadnițe fabricate din lemn, acoperite cu sticlă sau material plastic.

Dincolo  de răsadnițe, pasionații de grădinărit vor putea să își completeze lista  de  achiziții  de  sezon, în magazinele Hornbach, cu toate produsele necesare pregătirii sezonului de cultivare, precum tăvi, case de semănare, etichete tip, dar și plantatoare.

În plus, clienţii  beneficiază permanent şi  de  garanţia creşterii plantelor, acestea având o calitate ridicată. În cazul  reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite,  pe  o  perioadă  de  12  luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

Pentru  a  susţine pasionaţii de grădinărit şi persoanele care îşi doresc o alimentaţie sănătoasă, în luna februarie, Hornbach amenajează în magazinele din Bucureşti, Timişoara, Sibiu şi Braşov o zonă special  dedicată răsadniţelor şi nu numai.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.