Primăvara începe cu parfumurile STR8! Primăvara începe cu parfumurile STR8!
Brandul de parfumerie STR8 propune pachete special concepute pentru a întâmpina noul sezon. Fiecare este o celebrare a individualităţii bărbatului puternic şi dezvăluie notele... Primăvara începe cu parfumurile STR8!

Brandul de parfumerie STR8 propune pachete special concepute pentru a întâmpina noul sezon. Fiecare este o celebrare a individualităţii bărbatului puternic şi dezvăluie notele bogate ale personalităţilor acestora. 

Pachetul STR8 Red Code – conţine Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei

Parfumul Red Code este dedicat bărbatului care se hrăneşte cu provocări şi care este dispus oricând să dea la schimb rutina pe aventură. Notele de vârf marine şi notele de ananas, grapefruit şi cardamom sunt fragmente ale personalităţii puternice şi revigorante ale bărbatului Red Code.

Masculinitatea îndrăzneaţă se regăseşte în inima de lavandă, cimbru şi iasomie, iar notele de bază, ambră, brad, seminţe vanilate Tonka descriu dorinţa acestuia de a explora necunoscutul.

STR8 DNS+DEO RED-CODE, 26 lei

Pachetul STR8 Original Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei

STR8 Original este parfumul bărbatului modern, care păstrează esenţa clasică. Notele de vârf de mentă şi busuioc transpun atitudinea relaxată şi jucăuşă a cuceritorului cu inimă de cardamom.

Treptat, acesta dezvăluie căldura lemnului de santal şi se îmbracă într-o aură irezistibilă.

STR8 DNS+DEO ORIGINAL, 26 lei

Pachetul STR8 Freedom – Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei

Dependenţa de adrenalina libertăţii este transpusă în notele parfumului Freedom. Notele picante de ghimbir, cardamom, paprika şi mandarin sugerează spiritul pasional al bărbatului care nu se lasă constrâns de reguli şi luptă pentru idealurile sale.

Inima de răşină şi rozmarin este pregnantă şi clară precum dorinţa bărbatului Freedom de a evada. Cu o bază de paciuli şi cedru, acesta cucereşte prin şarmul natural şi încrederea în forţele proprii.

STR8 DNS+DEO FREEDOM, 26 lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.