Media Galaxy și Bandai Namco Entertainment lanseaza jocul Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Media Galaxy și Bandai Namco Entertainment lanseaza jocul Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, împreună cu Bandai Namco Entertainment și Battlekon, anunță un eveniment special pentru a... Media Galaxy și Bandai Namco Entertainment lanseaza jocul Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, împreună cu Bandai Namco Entertainment și Battlekon, anunță un eveniment special pentru a celebra lansarea jocului Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4. Publicat de Bandai Namco Entertainment pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One,  Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 este al șaselea titlu al seriei de jocuri video bazate pe manga-ul Naruto creat de Masashi Kishimoto.

Pentru a descoperi mai multe noutăți despre cel mai avansat și mai palpitant joc Naruto publicat până acum, toți cei interesați sunt invitați la un eveniment de lansare special organizat sâmbătă, 6 februarie 2016, la Media Galaxy Orhideea.

În cadrul evenimentului, fanii seriei sunt așteptați cu mai multe surprize plăcute. Primul dintre acestea este un campionat organizat în colaborare cu reprezentanții Battlekon, cea mai mare comunitate a pasionaților de jocuri video cu lupte din România.  În cadrul campionatului, concurenții se vor înfrunta pe console PS4 pentru premii valoroase:

  • Locul 1 – Ediția de colecție a jocului Naruto Shippuden Utimate Ninja Storm 4 pentru PS4 + 1 Fighting Stick Hori Mini pentru PS4
  • Locul 2 –  Un joc Naruto Shippuden Utimate Ninja Storm 4 pentru PS4 + 1 headset Hama Insomnia Ice pentru PS4
  • Locurile 3 și 4 – Câte un joc Naruto Shippuden Utimate Ninja Storm 4 pentru PS4

Mai mult, fanii seriei Naruto se pot remarca și în cadrul unui concurs în care va fi premiat cel mai bun cosplay. Orice participant costumat va participa automat la concurs, în cadrul căruia, pe baza votului publicului se va alege cel mai bun cosplayer, care va fi premiat cu o ediție de colecție a jocului Naruto Shippuden Utimate Ninja Storm 4 pentru PS4. Astfel, așteptăm fiecare pasionat de Naruto, de cosplay, de anime, de manga și de jocuri la acest eveniment special, ce va avea loc sâmbătă, 6 februarie, la Media Galaxy Orhideea începând cu orele 14:00.

Toţi cei care doresc să participe la campionat se vor putea înscrie în mod gratuit în cadrul evenimentului. Regulile turneului și detaliile despre condițiile de participare sunt disponibile pe pagina evenimentului și vor fi prezentate în cadrul evenimentului, înainte de începerea campionatului.

Jocul video Naruto Shippuden Utimate Ninja Storm 4 este disponibil pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One în rețeaua magazinelor Media Galaxy și online pe  www.mediagalaxy.ro.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 continuă tradiția seriei, oferind fanilor șansa de a-și măsura priceperea împotriva altor jucători umani sau oponenți controlați de AI în cadrul unor arene complet 3D. În acest al șaselea episod, jucătorii pot profita cu adevărat de orice colț al nivelului, datorită noi abilități Wall Run, care permite mutarea luptelor direct pe pereți sau pe ziduri.

Posibilitatea schimbării planurilor în care se desfășoară meciurile adaugă noi opțiuni tactice fiecărei confruntări. Pe lângă această nouă abilitate, pe baza comentariilor venite de la fani, producătorii au adus îmbunătățiri și schimbări întregului sistem de lupte pentru a reda cât mai bine atmosfera uimitoare a universului Naruto. Jucătorii își vor putea testa abilitățile de

luptător în modul versus, recreând echipele legendare ale seriei sau formând noi alianțe de vis pentru a putea combina abilitățile unice ale fiecărui personaj. După înfrângerea oponenților controlați de AI, urmează adevărata provocare reprezentată de modul online, în care fanii din toată lumea se vor înfrunta pentru titlul de cel mai bun ninja.

Naruto Shippuden Utimate Ninja Storm 4

Opțiune de joc Single-player , Multiplayer
Gen Curse
Platforma PC, PS4, Xbox One
Recomandare varsta 12+
Data lansarii 5 februarie 2016

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.