Românii care nu au avut timp de curățenie au crescut business-ul Pure Clean cu 300% în 2015 Românii care nu au avut timp de curățenie au crescut business-ul Pure Clean cu 300% în 2015
Pure Clean, compania care oferă servicii profesionale de curățenie începând cu aprilie 2013, a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 60.000 euro... Românii care nu au avut timp de curățenie au crescut business-ul Pure Clean cu 300% în 2015

Pure Clean, compania care oferă servicii profesionale de curățenie începând cu aprilie 2013, a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 60.000 euro în 2015, cu 300% mai mare față de cea din 2014. De asemenea, Pure Clean și-a dublat numărul de angajați la 14, iar în 2016 obiectivul este să ajungă la o echipă care să numere 20 de persoane.

„Anul 2015 a fost unul important pentru noi deoarece pe lângă atingerea obiectivelor de business stabilite, ne-am extins activitatea în afara Bucureștiului, mai exact în județul Prahova”, spune Adrian Dragnea, fondator și director general Pure Clean. „În 2016 dorim să continuăm strategia de extindere în orașe precum Pitești, Constanța și Brașov.”

În al treilea an de activitate, compania Pure Clean a ajuns să realizeze în 2015 peste 21 de lucrări în domeniul rezidențial pe săptămână și să încheie 16 abonamente pentru companii. În 2016 obiectivul este ca numărul de lucrări săptămânale să ajungă la 28 pentru persoane fizice și 25 contracte cu persoanele juridice.

„Luând în considerare datele oficiale despre piața în care activăm, cifrele înregistrate în fiecare an sunt în conformitate cu cele din industrie pentru companiile de aceeași dimensiune cu noi. Fiind într-o fază de dezvoltare, cele aproximativ 25 de procente din cifra de afaceri care reprezintă profit le reinvestim astfel încât să susținem creșterea eficientă și sănătoasă a companiei”, continuă Dragnea.

Chiar dacă numărul competitorilor din industria de curățenie este unul mare, clienții apreciază nivelul de calitate a lucrărilor și revin la furnizorii de încredere conform datelor analizate de Pure Clean de-a lungul timpului în București. Astfel, nivelul cererii este unul foarte mare, iar piața încă nu este acoperită în totalitate de furnizori, chiar dacă este un domeniu în care sezonalitatea își face simțită prezența.

În total, în anul 2015 echipa Pure Clean a curățat peste 200.000 mp de spații la lucrări în case, birouri, târguri, expoziții sau conferințe, iar în 2016 planul este să ajungă la 280.000 mp.

Afacerea de familie Pure Clean a fost fondată în aprilie 2013 de către antreprenorii Laura și Adrian Dragnea. Serviciile pe care le oferă Pure Clean sunt: curățenie generală rezidențială și corporate, curățenie după constructor sau renovare, curățenie târguri și expoziții, curățenie restaurante, consultanță pentru optimizarea serviciului de curățenie, consultanță în alegerea firmei de salubritate și celei de relocare, curățenii pentru situații dificile (spații nelocuite, spații neutilizate pe durată îndelungată, locații foarte murdare datorită unor situații deosebite).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.