On the move: managerul BNP Paribas Cardif Bulgaria preia conducerea filialei locale On the move: managerul BNP Paribas Cardif Bulgaria preia conducerea filialei locale
Sucursala locală a BNP Paribas Cardif, societatea de asigurări a Grupului BNP Paribas, anunţă schimbări în structura de management a companiei, începând cu 1... On the move: managerul BNP Paribas Cardif Bulgaria preia conducerea filialei locale

Sucursala locală a BNP Paribas Cardif, societatea de asigurări a Grupului BNP Paribas, anunţă schimbări în structura de management a companiei, începând cu 1 ianuarie 2016. Carmen Bahrim, General Manager BNP Paribas Cardif România, şi-a încheiat mandatul la începutul acestui an, funcția sa fiind preluată de managerul filialei din Bulgaria.

“În timpul celor 10 ani în care am condus compania, am avut onoarea să lucrez alături de colegi incredibil de talentaţi şi dedicaţi. Pentru mine, a fost un privilegiu să coordonez o asemenea echipă. Le sunt recunoscătoare pentru susţinerea constantă şi nemărginită a eforturilor noastre de a conduce compania către o poziţie de top pe piaţa de bancassurance din România. Sunt mândră de lucrurile pe care le-am realizat împreună şi le doresc succes în a face faţă provocărilor viitoare”, a declarat Carmen Bahrim.

Cu o experienţă de 18 ani în corporaţii multinaţionale, dintre care 16 ani în poziţii de top executives, Carmen Bahrim a pus bazele societăţii de asigurări BNP Paribas pe piaţa din România în 2006 şi a condus compania către o poziţie de top pe piaţa de bancassurance.

Mario Kostov, General Manager BNP Paribas Cardif Bulgaria preia şi conducerea societăţii de asigurări în România, înlocuind-o pe Carmen Bahrim din poziţia de CEO.

”Intenţionez să consolidez poziţia pe care o avem pe piaţa de bancassurance şi să menţin compania pe primul loc în topul produselor de asigurări pentru protecţia creditelor ataşate produselor financiare distribuite în reţelele partenerilor nostri. Totodată, îmi propun să creez o sinergie între echipele din România şi Bulgaria astfel încât să ne atingem obiectivele pentru perioada următoare”, a declarat Mario Kostov, General Manager BNP Paribas Cardif România & Bulgaria.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria financiară, Mario Kostov este şi membru al Consiliului de Supraveghere Cardif Croaţia, poziţie pe care o ocupă din anul 2006. Anterior, a ocupat funcţia de General Manager Bulstrad Life.

BNP Paribas Cardif este prezentă în România prin cele două sucursale ale sale: Cardif Assurance Vie S.A. Paris Sucursala Bucureşti (pentru produse de asigurări de viaţă) şi Cardif-Assurances Risques Divers S.A. Paris Sucursala Bucureşti (pentru produse de asigurări generale), începând cu ianuarie 2007.

BNP Paribas Cardif România este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de bancassurance pe piaţa locală, având parteneriate cu trei bănci din top 10, cu unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România şi cu numărul  1 de pe piaţa de credite de consum. BNP Paribas Cardif România se concentrează 100% pe modelul de business B2B2C şi dezvoltă şi vinde produse de protecţie, precum şi serviciile aferente prin intermediul băncilor, companiilor de credit de consum, companiilor de leasing, telecomunicatii, retail şi furnizorilor de servicii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.