Fashion Trends: C&A a lansat colecția Primăvară/Vară 2016 – The Journey / GALERIE FOTO Fashion Trends: C&A a lansat colecția Primăvară/Vară 2016 – The Journey / GALERIE FOTO
C&A România a lansat în cadrul unui eveniment de preview colecția Primăvară/Vară 2016. Annart Gallery s-a transformat preț de câteva ore într-o locație de... Fashion Trends: C&A a lansat colecția Primăvară/Vară 2016 – The Journey / GALERIE FOTO

C&A România a lansat în cadrul unui eveniment de preview colecția Primăvară/Vară 2016. Annart Gallery s-a transformat preț de câteva ore într-o locație de vacanță și a găzduit cu succes piesele must-have și propunerile cheie ale sezonului următor, în viziunea C&A.

Colecția C&A Primăvară/Vară 2016 este inspirată de arta călătoriei, acțiunea de găsi locuri, obiceiuri și popoare noi de la care să te inspiri inclusiv în materie de stil vestimentar.

Printre temele care se regăsesc în colecție se numără Moroccan Journey, Aquatic, Travel și Denim.

C&A SS16 Collection Room Bucharest_Catering

Inspirată de natură și elementele ei, cromatica colecției aduce la un loc tonuri marine și nuanțe de mirodenii evidențiate prin accente puternice de metal: auriu, argintiu și arămiu.

Piesele cheie ale sezonului Primăvară/Vară 2016 sunt definite prin croieli fluide, tonuri naturale și imprimeuri etnice și animaliere, acestea reprezentând un basic în garderoba femeii moderne.

Printre acestea se numără vestele oversized, pantalonii de tip Palazzo, trench-urile vaporoase și topurile din țesături cu aspect umed.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.