Travel Trends: destinații “must-have” pentru vara anului 2016 Travel Trends: destinații “must-have” pentru vara anului 2016
Niciodată nu este prea devreme pentru planificarea vacanței! Am întrebat și noi în dreapta și în stânga, iar agenția de turism Paralela 45 a... Travel Trends: destinații “must-have” pentru vara anului 2016

Niciodată nu este prea devreme pentru planificarea vacanței! Am întrebat și noi în dreapta și în stânga, iar agenția de turism Paralela 45 a ales două destinații care nu trebuie ratate în vara anului 2016: Portugalia și Croația. Aceste două chartere au devenit tot mai căutate de românii care vor să experimenteze și alte destinații decât cele clasice precum, Turcia sau Grecia. 

„Încă de la începutul anului 2016, românii au început să apeleze la serviciile agenției noastre pentru a-și planifica vacanța de vară. Pe lângă destinațiile clasice către Turcia și Grecia, turiștii români au alte două destinații preferate: Algarve-Portugalia și Split-Croația. Așadar, putem considera aceste două destinații drept, destinații must-have pentru vară anului 2016. O vacanță în una dintre aceste destinații este foarte ofertantă, deoarece ai posibilitatea de a beneficia de comfortul și relaxarea unei stațiuni turistice de litoral, dar în același timp poți să vizitezi locuri cu o încărcătură culturală aparte!” a declarat Alin Burcea, președintele companiei.

www.annsophiefalter.com

Sursa foto: www.annsophiefalter.com

Algarve – „Pământul eternei primăveri” sau locul cu cele mai frumoase plaje din Europa

Portugalia a devenit în ultimii ani una dintre cele mai vizitate țări europene, atât pentru plajele sale impresionante și peisajele superbe, cât și pentru locurile cu încărcătură culturală aparte.

Prețul unui sejur de 7 nopți într-o stațiune din regiunea Algarve, supranumită și „Pământul eternei primăveri”, începe de la 496€/ persoană și include biletul de avion către Faro și transferurile de la aeroport la hotel.

Split – locul unde frumusețile naturii se îmbină cu istoria

Pentru cei care doresc să petreacă un sejur de 7 nopți într-un loc cu o istorie bogată, destinația ideală este stațiunea Split din Croația. Split este al doilea oraș că mărime din Croația, iar arhitectură cu influențe romane a orașului se îmbină perfect cu frumusețile naturii.

Un sejur de 7 nopți cu bilet de avion și transferurile de la aeroport la hotel incluse, începe de la 362€/ persoană.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.