Ruta București-Lisabona, preluată de Blue Air – UPDATE Ruta București-Lisabona, preluată de Blue Air – UPDATE
La scurt timp după ce portughezii de la TAP au anunțat oficial că vor renunța, începând cu data de 27 martie, la o serie... Ruta București-Lisabona, preluată de Blue Air – UPDATE

La scurt timp după ce portughezii de la TAP au anunțat oficial că vor renunța, începând cu data de 27 martie, la o serie de rute mai puțin profitabile – printre acestea aflându-se și cea spre/dinspre București -, fapt care a dat peste cap planurile multor turiști români,  Blue Air a anunțat că va începe cursele spre capitala Portugaliei din luna iunie.Anunțul a fost făcut în această după amiază pe pagina de Facebook a Blue Air, pentru moment nefiind alte informații legate de prețuri sau de data exactă de la care vor începe zborurile spre Lisabona.

#Lisabona, 3 zboruri pe saptamana, incepand cu luna iunie!Biletele vor fi disponibile in curand pe www.blueairweb.com

Posted by Blue Air on Tuesday, January 19, 2016

În toamna anului trecut, românii anunțau 23 de noi rute pentru anul 2016, însă Liabona nu se afla printre ele.

„Vom opera 6 noi destinații de pe baza din București, din Constanța și Sibiu vom opera câte o nouă rută, din Iași 3 alte noi destinații externe, din Bacău 2 rute noi, iar bazei din Torino îi vom adauga încă 8 noi rute”, spuneau atunci oficialii Blue Air.

Cum sa zbori ieftin din București în Ibiza? 23 de noi destinatii in orarul de vara 2016 al Blue Air

Astfel, din luna martie 2016 vor fi disponibile curse din București spre Birmingham, Glasgow, Castellon, Hamburg, Lyon și Stockholm, după ultimele informații, pe listă fiind inclusă și cursa spre Lisabona.

Wizz Air leagă Bucureștiul de Budapesta prin Cluj-Napoca

UPDATE: Site-ul Blue Air afișează în acest moment informații despre zborurile spre Lisabona.

Cursele vor fi operate în zilele de marți, joi și sâmbătă, începând cu data de 2 iunie 2016. Plecările spre Lisabona au loc dimineața (de la 7:15) în ziua de marți, de la 19:30 joi și sâmbătă. Zborurile de întoarcere din Lisabona sunt marți (de la ora 11:00), joi și sâmbătă ora de plecare din capitala Portugaliei fiind 23:00.

Prețul pornește de la 149,99 lei (pe segment de zbor cu toate taxele obligatorii incluse).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.