SPELLGROUND, festivalul care #willputaspellonyou in aceasta vara SPELLGROUND, festivalul care #willputaspellonyou in aceasta vara
Intr-o vara ce sta sub semnul festivalurilor Spellground Festival se anunta  ca o experienta de 72 de ore de muzica live, activitati artistice si... SPELLGROUND, festivalul care #willputaspellonyou in aceasta vara

Intr-o vara ce sta sub semnul festivalurilor Spellground Festival se anunta  ca o experienta de 72 de ore de muzica live, activitati artistice si culturale, distractie si vibe pozitiv, toate in aer liber, pe un taram neatins, in singurul weekend prelungit al verii.

In perioada 12-14 August, drumul tau spre si dinspre mare va fi deturnat spre o locatie neasteptata in zona situata intre satele Seimeni si Dunarea, un spatiu de 12 hectare care va prinde viata pe principiul “Will Put A Spell On You”. In apropiere de Cetatea Capidava, pe malul Dunarii la 160 de km / 1 ora si jumatate de Bucuresti sau 65 de km/ 40 minute de Constanta pe Autostrada Soarelui se afla destinatia de bifat a acestei veri.

Cele patru mari elemente: Pamantul, Soarele, Apa si Aerul se vor uni cu un al cincilea element: Vibe-ul vostru, intr-o experienta fara precedent in judetul Constanta.

Spellground Festival este experienta pe care trebuie sa o traiesti o data pe an, experienta ce te va lasa fara cuvinte. Un teritoriu neatins urmeaza sa prinda viata special pentru tine si se va transforma in locul unde distractia, relaxarea, fericirea  nu au termen de comparatie. Te vei indragosti de oameni ca tine, vei descoperi ca natura ti-e cel mai bun prieten, vei asculta muzica pe care o iubesti si vei descoperi muzica pe care o vei iubi.

KV_spellboy

Spellground Festival anunta

FIRST 12 ACTS

AWOLNATION   |   OSCAR AND THE WOLF   |   AMBER RUN

CREW LOVE

SOUL CLAP  |   WOLF+LAMB  |   PILLOW TALK

ROBIN AND THE BACKSTABBERS  |   LES ELEPHANTS BIZARRES  |   BYRON

KARPROV NOT KASPAROV   |   LOUNGERIE II   |  THE BRAD PITTS

& 3 SCENE

Scena Headliners | Scena Electro | Scena New Comers

Acesta este doar inceputul! Urmeaza noul val de Headlineri si alti artisti…

 

Primele abonamente pentru Spellground Festival vor fi puse in vanzare pe www.eventim.ro si in reteaua de distributie Eventim la ora 11:00, astazi, luni 18 ianuarie 2016.

Asigura-te ca nu ratezi pretul care ad literam will put a spell on you:

 

doar 2000 de abonamente pe 3 zile la pretul de 200 lei + taxe.

 

Pentru ca la Spellground nu vei vrea sa fii in trecere, vei vrea sa locuiesti,   ne-am asigurat ca vei avea totul de la cort, la confort:

Zona O2

este locul de intalnire, fara restrictii de acces, dotata cu Receptie, Supermarket, Punct Medical, ATM, Puncte de securitate, Vestiare gratuite, Puncte de alimentare pentru electronice, Zona de chill & lounge.

 

Zona Terra

pachetul de baza al festivalului cu un spatiu de campare de 3X3 in camping.

 

Zona Venta

Vibe Two

cu un spatiu de campare, un cort de doua persoane care ramane al tau ca sa te reintorci in anul urmator.

 

Zona Aqua

Vibe Two Plus

cu un spatiu de campare, cort de doua persoane, 1 saltea dubla si 2 perne.

Vibe Four

cu un spatiu de campare si cort yurta (5X5 m ) pentru 4 persoane, 4 paturi single, asternuturi si 4 perne.

 

Zona Sol

V.I.Be Hyper Experience

cu un spatiu de campare, cort spatios yurta (4X4 m) pentru doua persoane dotat cu podea de lemn, pat dublu, pilota, asternuturi, prosoape, organizator haine, masa si scaune pentru chill la exterior.

Cine spune ca in Romania vin in concert doar trupele pe final de cariera?

Sau ca la festival te duci pentru concerte si atat?

Si cine spune ca trebuie sa mergi in alta tara daca vrei sa vezi un festival “adevarat”?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.