Specialiștii centrului de tehnologie al Deutsche Bank vor să te învețe Java. Cine se poate alătura Java School? Specialiștii centrului de tehnologie al Deutsche Bank vor să te învețe Java. Cine se poate alătura Java School?
DB Global Technology, centrul de tehnologie din București al Deutsche Bank, lansează pe piața locală Java School, un program pentru instruirea specialiștilor interesați de... Specialiștii centrului de tehnologie al Deutsche Bank vor să te învețe Java. Cine se poate alătura Java School?

DB Global Technology, centrul de tehnologie din București al Deutsche Bank, lansează pe piața locală Java School, un program pentru instruirea specialiștilor interesați de limbajul de programare Java.

În cadrul programului, aceștia vor urma cursuri specializate ce îmbină elementele teoretice cu proiecte de programare în limbajul Java. În urma absolvirii cu succes a programului, participanții se vor alătura echipei DB Global Technology.

Înscrierile pentru prima ediție Java School organizată de DB Global Technology vor avea loc în perioada 18 ianuarie – 11 februarie 2016. În urma procesului de selecție vor fi desemnați 20 de participanți, care vor învăța și lucra îndeaproape cu profesioniștii DB Global Technology.

„Java School va demara pe 29 februarie 2016 și se va derula pe parcursul a trei luni, participanții fiind remunerați pe durata programului. La finalizarea acestuia, absolvenții vor avea posibilitatea de a urma o carieră în cadrul DB Global Technology”, explică Iulia Cîrmaciu, Director Resurse Umane în cadrul centrului de tehnologie.

Java School se adresează studenților aflați în ultimul an de studiu și masteran-zilor facultăților cu profil IT&C, respectiv persoanelor care dețin o diplomă de licență sau masterat în domenii precum informatică sau inginerie software.

„Programul Java School al DB Global Technology este unic și se desfășoară pentru prima dată în România. Prin acesta, dorim să oferim noi perspective tinerilor profesioniști IT&C dornici de a se specializa într-un limbaj de referință pentru domeniul nostru, cum este Java”, a spus Marian V. Popa, Director General al DB Global Technology. „De asemenea, ne propunem ca, la finalul programului, să extindem echipa DB Global Technology cu noii colegi care s-au remarcat prin rezultate pozitive, pasiune, spirit de echipă și creativitate.”

Persoanele interesate să participe la programul Java School derulat de către DB Global Technology se pot înscrie în perioada 18 ianuarie – 11 februarie 2016, prin trimiterea unui e-mail cu subiectul Java School – Înscriere, însoțit de CV, la adresa hrsupport.ro@db.com.

Java School este o inițiativă lansată sub umbrela Bucharest Excellence School, programul de învățare și dezvoltare al DB Global Technology.

Centrul de tehnologie DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire, fiind operațional din ianuarie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.