Clujenii de la “LIFE IS HARD” lansează un soft de management al afacerii. Prețul lunar începe de la 14 euro Clujenii de la “LIFE IS HARD” lansează un soft de management al afacerii. Prețul lunar începe de la 14 euro
Compania clujeană LIFE IS HARD (LIH) vine în sprijinul micilor antreprenori din România, lansând www.eOKEY.ro, o platformă software de gestionare a afacerii al cărei... Clujenii de la “LIFE IS HARD” lansează un soft de management al afacerii. Prețul lunar începe de la 14 euro

Compania clujeană LIFE IS HARD (LIH) vine în sprijinul micilor antreprenori din România, lansând www.eOKEY.ro, o platformă software de gestionare a afacerii al cărei preț lunar începe de la 14 euro – similar cu costul lunar al unui abonament de telefonie mobilă.

Cu ajutorul noii aplicatii eOKEY, clujenii de la LIH își propun să ofere o soluție de management eficientă, accesibilă și performantă, care să contribuie la dezvoltarea unui mediul de afaceri sănătos și profesionist în România.

“Dezvoltarea aplicației a durat arpoximativ 2 ani, a presupus o investiție de peste 250.000 euro din partea companiei, iar aceste eforturi au fost făcute pentru că mediul de afaceri românesc nu a avut, până acum, acces la o soluție software performantă de managament al afacerii care să permită menținerea costurilor la un nivel accesibil și pentru micii intreprinzători”, menționează Erik Barna, CEO-ul companiei LIFE IS HARD. (Work soft.)

Mesajul pe care compania clujeană dorește, astfel, să îl transmită către mediul de afaceri este unul pozitiv și de încredere: E OKEY să faci business în România, dacă organizezi activitatea și o planifici eficient”, consideră Erik Barna.

OKEY este o platformă de gestionare în CLOUD a afacerii, destinată micilor antreprenori (PFA, SRL-D) și microîntreprinderilor (SRL-uri până în 50 de angajați), al cărei scop este să gestioneze și să organizeze optim procesele și resursele dintr-o firmă, prin uneltele software pe care le oferă spre utilizare. Platforma are ca scop gestionarea și eficientizarea celor patru tipuri de resurse (bani, angajați, clienți, timp), ajutând proprietarii de business și, implicit, pe angajații acestora, să își organizeze activitatea mult mai eficient. Aplicația organizează și automatizează o parte importantă a afacerii, permițând accesul în timp real la informații vitale despre activitățile de business.

“Dezvoltarea aplicației nu se oprește odată cu lansarea ei pe piață. În acest moment, am lansat doar modulele considerate CORE – minim necesare pentru funcționarea sănătoasă a unui business. Sunt prevăzute încă 16 module care vor fi lansate pe parcursul perioadei de dezvoltare și consolidare a aplicației (în următorii 2 ani). În funcție de feedback-ul utilizatorilor, vom remodela prioritățile de dezvoltare pentru noile module prevazute și, de asemenea va urma o perioadă de specializare a aplicației pe anumite verticale din economie”, menționează CEO-ul Erik Barna.

Platforma este accesibilă online, pe bază de abonament lunar, fiind oferită gratuit spre utilizare pentru PFA-uri și SRL-D-uri.

Ca și impact asupra business-urilor companiilor care utilizează www.eOKEY.ro, din rezultatele măsurate și comunicate de Early Adopters ai aplicației, menționăm:

  • procesul de colectare a crescut cu 38%
  • eficiența în procesul de facturare: 70%
  • eficiența în gestionarea cashflow-ului: 42%
  • eficiența în achitarea facturilor la timp caăre furnizori: 58%
  • eficiența în gestionarea clienților: 47%

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.