Mireasa anului 2016, hair & make-up trends Mireasa anului 2016, hair & make-up trends
În ziua nunții, drumul către altar reprezintă, de fapt, proba de catwalk a fiecărei mirese în parte. Iar acest lucru necesită un look fabulos.... Mireasa anului 2016, hair & make-up trends

În ziua nunții, drumul către altar reprezintă, de fapt, proba de catwalk a fiecărei mirese în parte. Iar acest lucru necesită un look fabulos. Pentru a idealiza mireasa anului 2016, experții au lansat noile trend-uri pentru sezonul ce urmează, trend-uri care vor fi prezente și la Expomariage, în perioada 15-17 ianuarie, la Marriott Bucharest Grand Hotel.

Echipa Patio Studio explică tendințele anului 2016 în materie de coafuri pentru mirese prin împletituri elaborate, cozi înalte și atent finisate și cocuri franțuzesti. Stilul boho își face simțită  prezența prin coafuri lejere cu aspect neglijent și machiaje naturale. Iar ecaille, noua tehnică de vopsire, care implică nuanțe de culori suprapuse, cu accente de lumină și umbră, este una dintre cele mai apreciate tendințe.

În ceea ce privește machiajul, în 2016 make-up artiștii mizează pe grafisme, paiete, strasuri aplicate pe față, pleope în nuanțe metalice, buze nude sau roz-înghețat mat.

Miresele nonconformiste pot alege să poarte buze în nuanțe contrastante precum burgundy, violet sau negru (creionul khol destinat ochilor este folosit acum pe buze).

mireasaPlecând de la aceste direcții, iată cum listează trend setter-ii cele mai apreciate look-uri de mireasă.

Natural organic beauty

Machiajul este foarte natural, cu un fond de ten lejer, smokey eyes în tonuri de maro deschis și bej, buze roz-nude și pomeți în nuațe de roz pal. Părul este prins jos, într-o coadă de cal lejeră.

Boho artist

Machiajul este dominat de smokey eyes în tonuri de bronz dramatic, pomeții sunt evidențiati prin același bronz îmblânzit de nuanțe de roz piersică iar buzele ramân nude. Împletiturile răvășite completează look-ul boem.

Bold beauty elegance

În materie de machiaj, eleganța statement se masoară în contraste: fie nuanțe de albastru închis pe pleoape și buze nude, fie un fard de pleoape foarte light și eyeliner combinate cu buze în culori închise. Pentru un astfel de machiaj, părul lăsat liber sau cu efect wet reprezintă variantele câștigătoare.

mireasa2Blushing glow glamour

Wet look, de data aceasta în materie de make-up, cu pomeți, pleoape și buze în nuanța delicată a piersicilor creează un look monocromatic, angelic, în completarea căruia vine o coafură cu părul drept, lăsat liber sau ușor răvășit.

Disco glam allure

Pentru miresele îndrăznețe, make-up artiștii au imaginat machiaje cu smokey eyes în nuanțe vibrante, ten ușor bronzat și pomeți și buze în tonuri de roz iar hairstiliștii au completat look-ul cu mult volum aplicat pe onduleuri în stilul anilor ’70.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.