Wizz Air, de la Timișoara la Eindhoven de trei ori pe săptămână Wizz Air, de la Timișoara la Eindhoven de trei ori pe săptămână
Transportatorul aerian low cost Wizz Air anunță un nou zbor de la Timișoara la Eindhoven, în Olanda. Cursele vor începe pe 29 martie și... Wizz Air, de la Timișoara la Eindhoven de trei ori pe săptămână

Transportatorul aerian low cost Wizz Air anunță un nou zbor de la Timișoara la Eindhoven, în Olanda. Cursele vor începe pe 29 martie și vor fi operate de trei ori/săptămână, marțea, joia și sâmbăta. Aceasta este cea de-a treia rută între România și Olanda.

Eindhoven este un oraș universitar renumit, localizat în partea de sud a țării și îndrăgit de turiști pentru atmosfera vie și varietatea de evenimente culturale și sportive.

Tarifele pentru noua rută încep de la 109 lei (pe segment cu toate taxele obligatorii incluse) şi sunt deja disponibile pe site-ul companiei.

“Odată cu noul zbor de la Timișoara spre Eindhoven, oferim 15 rute spre șapte țări de la baza din Timișoara. Clienții noștri se pot bucura în fiecare zi de tarife scăzute și de servicii de calitate la bordul aeronavelor din partea echipajelor noastre de naționalitate română. Suntem bucuroși că începem anul cu acest anunț și suntem nerăbdători să urăm bun venit multor vizitatori și să transportăm și mai mulți călători români în scopuri de relaxare sau de afaceri în 2016, cu flota noastră modernă de A320”, spune Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air.

eindhoven (1)

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 65 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 118 destinaţii din 38 de ţări. Compania a transportat 19,2 milioane de pasageri în 2015. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.