Qatar Airways: reduceri de 30%, 2 bilete la preț de 1 și oferte pentru familii. Promoții la început de 2016 Qatar Airways: reduceri de 30%, 2 bilete la preț de 1 și oferte pentru familii. Promoții la început de 2016
Qatar Airways lansează Festivalul Călătoriilor oferind turiștilor o serie de destinații cool la prețuri foarte atractive. Festivalul Călătoriilor se va desfăşura în perioada 11-17 ianuarie... Qatar Airways: reduceri de 30%, 2 bilete la preț de 1 și oferte pentru familii. Promoții la început de 2016

Qatar Airways lansează Festivalul Călătoriilor oferind turiștilor o serie de destinații cool la prețuri foarte atractive. Festivalul Călătoriilor se va desfăşura în perioada 11-17 ianuarie 2016, când se vor pune în vânzare bilete şi rezervări pentru călătorii care se vor desfăşura în perioada 19 ianuarie – 15 decembrie 2016.

Ofertele sunt valabile pentru zborurile cu retur, la clasa Economy sau Business, către o selecţie de destinaţii din Asia, Orientul Mijlociu, Australia, Subcontinentul Indian şi Africa. Pasagerii pot rezerva bilete online, pe site-ul companiei, www.qatarairways.com/travelfestival, la oricare dintre punctele de vânzare Qatar Airways sau prin partenerii oficiali.

Printre ofertele transportatorului se numără bilete de avion de la 607 euro spre Maldive, 475 de euro spre Shanghai, 613 euro spre Kuala Lumpur, 548 euro spre Singapore, 578 euro spre Zanzibar, 574 euro spre Tokyo (la clasa economy), 327 euro spre Abu Dhabi sau 627 euro spre Phuket.

Festivalul Călătoriilor Qatar Airways oferă ceva pentru fiecare, prin pachete noi şi personalizate care includ discounturi de până la 30%, 2 bilete la preţ de 1 pentru tine şi partenerul tău, oferte pentru grupuri şi familii, acces la discounturi speciale pentru închirierea camerelor de hotel şi a autoturismelor.

Qatar Airways, compania naţională de transport aerian a Statului Qatar, este una dintre liniile aeriene cu cea mai rapidă creştere care operează una dintre cele mai tinere flote din lume. Qatar Airways dispune de o flotă modernă formată din 175 de aeronave care zboară către peste 150 de destinaţii-cheie de afaceri şi de agrement, situate pe şase continente. În cadrul Premiilor Skytrax 2015, Qatar Airways a primit premiile pentru „Compania aeriană a anului” (Airline of the Year), „Cele mai bune scaune la clasa business” (Best Business Class Airline Seat) şi „Cea mai bună companie aeriană din Orientul Mijlociu” (Best Airline in the Middle East).

În 2015, Qatar Airways a lansat Oryx One, o interfaţă îmbunătăţită pentru sistemul de divertisment în timpul zborului, crescând numărul filmelor şi emisiunilor TV ce pot fi vizionate la bord de la 950 la 2.000. Pasagerii care aleg zborurile Qatar Airways deservite de aeronavele B787, A350, A380, A319 şi preferatele A320 şi A330 pot să comunice, de asemenea, cu prietenii şi familia din orice colţ al lumii, folosind serviciile Wifi şi GSM la bord cu care este dotată linia aeriană de cinci stele.

Qatar Airways Cargo, a treia mare companie de transport de mărfuri din lume, asigură zboruri către peste 40 de destinaţii cargo exclusive prin nodul aerian Doha, şi transportă marfă către peste 150 de destinaţii-cheie globale de afaceri şi recreative, prin flota sa de 175 de aeronave. Flota Qatar Airways Cargo include în prezent şapte aeronave Airbus 330, opt aeronave-cargo Boeing 777 şi o aeronavă-cargo Boeing 747.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.