Best Dressed Globurile de Aur 2016: ce au purtat doamnele de la Hollywood? Best Dressed Globurile de Aur 2016: ce au purtat doamnele de la Hollywood?
Cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur, care a avut loc pe data de 10 ianuarie la Los Angeles, a fost un nou... Best Dressed Globurile de Aur 2016: ce au purtat doamnele de la Hollywood?

Cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur, care a avut loc pe data de 10 ianuarie la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru actrițele și personalitățile internaționale să strălucească pe covorul roșu.

Presa internațională vorbește despre ediția din acest an a primului eveniment de mare amploare din Cetatea Filmului ca fiind una a couture-ului fără clișee, vedetele renunțând la rochiile tip prințesă, sau sirenă în favoarea ținutelor conceptuale.

Doamnele Hollywood-ului au defilat în rochii spectaculoase (și extrem de “cuminți”, am spune) realitate de designerii caselor de modă Valentino, Alexander McQueen, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Givenchy sau Marchesa.

Globul de Aur din 2016: Cine a pus mâna pe premii – lista completă a câştigătorilor

Printre vedetele care au atras ropote de aplauze prin ținutele purtate se află Lady Gaga, care a optat pentru o ținută clasică, blonda purtând o frumoasă rochie neagră, accesorizată discret. Nu lipsesc Jennifer Lopez, cu o spectaculoasă rochie semnată de Giambattista Valli, Cate Blanchett (Givenchy), sau Jennifer Lawrence (Christian Dior).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.