6 greseli care provoaca subtierea firului de par 6 greseli care provoaca subtierea firului de par
Daca starea parului tau nu te multumeste, atunci fa un bilant al ritualurilor tale cosmetice. Analizeaza daca ceea ce faci iti afecteaza sau nu... 6 greseli care provoaca subtierea firului de par

Daca starea parului tau nu te multumeste, atunci fa un bilant al ritualurilor tale cosmetice. Analizeaza daca ceea ce faci iti afecteaza sau nu textura parului.

Subtierea parului este frecvent asociata cu rarirea parului, adica mai putine fire de par pe scalp. De interes este si faptul ca diametrul firului de par joaca un rol important, iar acesta se poate micsora in diferite etape ale vietii. Iata de ce te confrunti cu subtirea parului:

  1. Folosesti perii de par nepotrivite

Un par frumos si sanatos depinde de grija pe care i-o acorzi. Si, de instrumentele de infrumusetare pe care le folosesti. “Periile plate sau cele de metal sunt de preferat celor rotunde”, spune Edy Virag, Ambasador Nioxin Romania. Motivul? “Acest tip de perii nu agreseaza parul si nici nu il tensioneaza. Plus ca aduc volum exact in locurile potrivite”, adauga specialistul Nioxin.

  1. O culoare de par prea uniforma

O nuanta de par singulara da impresia unui chip mai subtire. Stiai asta? Dar aceeasi chestiune e valabila si pentru par. Un par care sa beneficieze de miscare are nevoie de texturare obtinuta prin jocuri de culoare.

  1. Parul tau e prea filat

Daca esti fan filat si daca ai parul pana la umeri, atunci e bine sa stii ca acest tip de finisare nu ajuta la ingrosarea firului de par.

  1. Un par prea lung

Daca ai parul subtire, atunci opteaza pentru o coafura scurta sau de lungime medie.

  1. O nuanta de par prea deschisa

O nuanta de par prea apropiata de culoarea tenului tau poate sa iti faca parul sa para mai subtire. Deci, cere sfatul stilistului tau atunci cand iti alegi culoarea vopselei.

  1. Produse nepotrivite pentru tipul tau de par. Un sampon de calitate e la fel de important ca si o crema buna

Daca parul tau duce lipsa de volum, mizeaza pe Nioxin Diaboost sau alege produse de ingrijire adaptate de la Nioxin. Nioxin Diaboost este un tratament zilnic leave-in care a fost creat și testat stiintific pentru a mari diametrul fiecarui fir de par in parte oferind parului un aspect mult mai bogat, mai frumos. DiaBoost este primul produs care contine aceasta tehnologie inovativa, dand rezultate dupa o singură aplicare.sm-3829

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.