NVIDIA a lansat un bundle dedicat fanilor popularei serii Tomb Raider NVIDIA a lansat un bundle dedicat fanilor popularei serii Tomb Raider
NVIDIA le-a pregătit fanilor Tomb Raider un nou bundle. Aceștia vor beneficia gratuit de jocul care  Rise of the Tomb Raider®, dezvoltat de Crystal Dynamics®... NVIDIA a lansat un bundle dedicat fanilor popularei serii Tomb Raider

NVIDIA le-a pregătit fanilor Tomb Raider un nou bundle. Aceștia vor beneficia gratuit de jocul care  Rise of the Tomb Raider®, dezvoltat de Crystal Dynamics® și Square Enix® la achioziția unei unități de procesare vizuală din seria GTX 900 sau a unui notebook dotat cu o astfel de placă grafică. 

Astfel, oferta este disponibilă începând de astăzi pentru toți utilizatorii care vor achiziționa o placă video GeForce GTX 970 sau un model superior, sau un notebook dotat cu GeForce GTX 970M, 980M sau 980.

Bundle-ul va fi disponibil până pe 16 februarie.

Jocul de tip ”survival action adventure” Rise of the Tomb Raider® o are ca personaj-cheie pe Lara Croft și se remarcă prin intensitate și un mediu virtual spectaculos și ostil în același timp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.