Fashion Trends: Dolce&Gabbana, prima colecție creată special pentru femeile musulmane. FOTO Fashion Trends: Dolce&Gabbana, prima colecție creată special pentru femeile musulmane. FOTO
Casa de modă italiană Dolce&Gabbana (D&G) a prezentat o colecție adresată femeilor musulmane, compusă din tunici, văluri și rochii lungi vaporoase, în tonuri neutre... Fashion Trends: Dolce&Gabbana, prima colecție creată special pentru femeile musulmane. FOTO

Casa de modă italiană Dolce&Gabbana (D&G) a prezentat o colecție adresată femeilor musulmane, compusă din tunici, văluri și rochii lungi vaporoase, în tonuri neutre și imprimeuri geometrice sau înflorate, relatează EFE, citata de agerpres.

Colecția, explică designerul italian Stefano Gabbana, se numește “Abaya”, de la numele tunicilor de culoare închisă purtate de unele femei musulmane.

Casa de modă a prezentat colecția la ediția arabă din Style.com, ediție online a Vogue, care a publicat o galerie ce cuprinde 20 de fotografii privind noile creații ale D&G.

“Abaya Collection” este formată din mai multe compleuri văl și tunică împodobită cu pietre, broderii, dantele și imprimeuri geometrice sau motive florale.

Compleurile sunt prezentate în tonuri neutre, care merg de la negru la bej, și pot fi accesorizate cu ochelari de soare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.