Veniturile Huawei, salt de 70% în 2015 Veniturile Huawei, salt de 70% în 2015
Producătorul chinez de electronice Huawei, una dintre cele mai mari companii de profil la nivel mondial, a raportat un plus al veniturilor din 2015... Veniturile Huawei, salt de 70% în 2015

Producătorul chinez de electronice Huawei, una dintre cele mai mari companii de profil la nivel mondial, a raportat un plus al veniturilor din 2015 cu 70%.

Altfel, compania – aflată pe locul 3 pe segmentul vânzării de smartphone-uri, după Apple și Samsung – a înregistrat încasări de circa 20 de miliarde de dolari, numărul telefoanelor mobile inteligente vândute fiind cu 44% mai mare ca în 2014, respectiv 108 milioane de unități.

Prezentă și pe segmentul telecomunicațiilor dar și al producției de tablete, dispozitive purtabile și accesorii, compania încasează cea mai mare parte a veniturilor din vânzarea de telefoane mobile. De altfel, acest segment înregistra un salt de 40% doar în prima jumătate a anului 2015.

Producătorul a prezentat zilele acestea în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2016, târg ce are loc în las Vegas până pe 9 ianuarie, noul flagship, Huawei Mate 8, unul dintre cele mai puternice telefoane ale începutului de an: display de 6 inci full HD, design ultra slim, senzor de amprentă, baterie de 4.000 miliamperi, procesor octa-core, cameră (Sony) de 16 megapixeli ce filmează 4K.

Odată cu Huawei Mate 8, am livrat un device care îndeplinește nevoile unui nou stil de business. Datorită acestui smartphone rapid, impecabil construit, utilizatorii pot lucra mai eficient și își pot elibera programul pentru a petrece mai mult timp cu prietenii și familia,” a declarat Kevin Ho, președinte Handset Product Line, Huawei Consumer BG.

Conceput pentru Performanță și Eficiență

Cu o configurație hardware de top, Mate 8 este primul smartphone care integrează un procesor Kirin 950.

Noul procesor se mândrește cu o putere a CPU-ului mai mare cu 100%, cu o performanță a GPU-ului mai mare cu până 125%  și cu o eficiență a consumului de energie de până la 70%, în comparație cu procesorul Kirin 925. Performanțele de top sunt posibile datorită celor patru nuclee A72 de 2,3 GHz, cărora li se adaugă încă patru nuclee A53 de 1,8 GHz.

Echipat cu o baterie de 4000mAh, Mate 8 livrează o eficiență nemaiîntâlnită a consumului de energie, oferind mai mult de două zile de utilizare normală. În plus, datorită tehnologiei de încărcare rapidă, telefonul poate fi încărcat în doar 30 de minute, care sunt suficiente pentru o zi de utilizare.

Astfel, utilizatorii normali pot folosi telefonul, fără a-l încărca, timp de 2,36 zile, iar utilizatorii care petrec mult timp butonând device-ul îl pot folosi, fără încărcare, timp de 1,65 zile.

Construit pentru Productivitate

Rulând interfața proprietară Huawei, EMUI 4.0 și versiunea Android Marshmallow 6.0, Huawei Mate 8 oferă sute de îmbunătățiri ale experienței de utilizare, inclusiv un serviciu încorporat care optimizează automat performanța sistemului. În plus, Mate 8 include un mod split-screen care permite jonglarea între diferite aplicații, care pot fi vizualizate concomitent pe ecranul telefonului.

Inteligent și Sigur

Noul smartphone Huawei include un cititor de amprente de nouă generație, cu tehnologii îmbunătățite pentru mai multă siguranță, precum senzorul circular de citire a amprentelor care îmbunătățește zona de identificare cu 10%.

Suplimentar, identificarea amprentei are trei nivele de securitate, oferindu-le utilizatorilor mai multă protecție. În plus, noul design al senzorului crește deasemenea viteza de deblocare cu 100%.

Mate 8 menține două standarde de interfață a amprentelor pentru a îmbunătăți experiențele de plată cu smartphone-ul, respectiv standardele Fast Identity Online (FIDO) și Android M.  CPU-ul suportă deasemenea criptarea în timp real, pentru o mai bună protecție a datelor.

Noul model Huawei oferă posibilitatea de a parola cardul microSD din telefon astfel că, dacă telefonul este furat sau pierdut, datele utilizatorului, disponibile pe cardul microSD, nu vor putea fi obținute.

Fotografii uimitoare

În ultimii trei ani, Huawei a investit 98 milioane de dolari pentru a dezvolta primul procesor propriu al imaginii, pentru focalizare mai rapidă, claritate sporită și o redare mai fidelă a culorilor.

Mate 8 are o cameră foto revoluționară de 16 MP, cu senzor Sony IMX298, și o cameră foto secundară de 8 MP cu un nou algoritm de beauty pentru a putea surprinde selfie-ul perfect.

Ascultă ce ai de spus

Huawei Mate 8 integrează tehnologia “Super Hands-Free 3.0” care permite utilizarea hands-free într-o varietate de medii. Fie că utilizatorii se află într-o mașină, într-o sală de conferințe sau la o petrecere aglomerată, aceștia se vor putea bucura de conversații clare, aflându-se până la 3 metri depărtare de telefon.

Cu un mod dedicat reducerii zgomotelor de fundal, Mate 8 face ca teleconferințele să fie mai clare decât înainte, oriunde ar avea loc.

În plus, Mate 8 oferă posibilitatea înregistrării audio omnidirecționale și a redării direcționale. Cele trei microfoane integrate detectează automat sursele sunetelor și înregistrează vocile din toate direcțiile. În timpul redării, utilizatorii pot alege orice direcție a sursei sunetelor, pe care vor să o asculte.

În plus, Mate 8 oferă un mod de rearanjare a imaginilor, care îndreaptă în mod automat imaginile capturate dintr-un unghi, pentru o vizualizare mai bună.

Conectat global

Mate 8 suportă conectivitate globală și mai multe frecvențe decât orice alt telefon dual-SIM, inclusiv 4 frecvențe 2G, 9 frecvențe 3G și 18 frecvențe 4G  în 217 țări și regiuni, cu 1334 setări ale operatorilor. Această facilitate transformă smartphone-ul Mate 8 în telefonul ideal pentru oamenii de afaceri care călătoresc în întreaga lume.

Design premium

Mate 8 are un corp unibody elegant, completat de un ecran de 6 inci, cu o rată înaltă de contrast. Cu un raport ecran-carcasa de 83%, telefonul este subțire și compact, fără a face compromisuri în ceea ce privește mărimea diagonalei ecranului. Ecranul curbat din sticlă 2,5D și corpul din aluminiu, utilizat și în industria aerospațială, se îmbină perfect, conferind atât eleganță, cât și utilitate practică telefonului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.