New Trends:  6 traineri experimentati lanseaza “Step into change”, un proiect care promite schimbarea New Trends:  6 traineri experimentati lanseaza “Step into change”, un proiect care promite schimbarea
Ai decis ca e momentul sa faci o schimbare in viata ta?! Vrei sa te dezvolti, sa evoluezi, sa te redescoperi?! Crezi cu tarie ca schimbarea... New Trends:  6 traineri experimentati lanseaza “Step into change”, un proiect care promite schimbarea

Ai decis ca e momentul sa faci o schimbare in viata ta?! Vrei sa te dezvolti, sa evoluezi, sa te redescoperi?! Crezi cu tarie ca schimbarea incepe din tine?!

Participand la seminariile Step into Change ai ocazia, sa inveti si sa experimentezi instrumentele schimbarii si sa faci primii pasi, acompaniat de 6 traineri epxerimentati.

Claudia Jimero Beltran, Lotfi M’Rad, Amalia  Savinescu , Luminita Baltaretu, Laura Popescu si Raluca Popescu si-au unit fortele si lanseaza in anul 2016 o serie de seminarii de dezvoltare personala care isi propun sa ofere uneltele schimbarii durabile.

Proiectul, comunicat sub numele STEP INTO CHANGE, incepe cu primul eveniment care va avea loc pe 16 ianuarie la sediul Connect Hub. Fiecare participant va avea ocazia sa invete de la 6 traineri experimentati, care propun, fiecare, cate o metoda diferita, prin care poti sa:

  • devii constient de propriile emotii, ganduri si stari
  • identifici energiile negative și le transformi pentru a putea trece la actiuni pozitive
  • dobandesti claritate in ceea ce priveste directia in care vrei sa mergi
  • gasesti idei concrete de actiuni prin care – singur sau impreuna cu altii – poți contribui la un proiect menit sa-i ajute pe cei din jurul tau si poti schimba ceva concret, in bine, cu sprijinul platformei 180m ( proiect platform de voluntariat, lansat de Connect Hub, despre care se vor afla detalii la evenimente).

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care doresc sa se implice activ si sa aduca schimbare atat in viata lor cat si in societate, indiferent de domeniul in care activeaza. Este un proiect de implicare in societate al celor 6 coach-i si al echipei de comunicare alcatuita din Ioana Lucescu – consultant comunicare Hook Communication si Ana Parloaga – consultant PR, care doresc sa ofere suport celor ce doresc sa actioneze prin schimbare si implicare. Profitul obtinut in urma evenimentulelor va fi donat victimelor #COLECTIV

Detalii despre programul evenimentului, despre cei 6 coachi si metodele lor , precum si despre conditiile participarii la seminar  gasesti pe siteul evenimentului: http://180m.ro/step-into-change/. Inscrierile au loc pana pe 14 ianuarie.

Echipa Step into Change:

Claudia Jimero Beltran – Psiholog, Trainer
Claudia Jimeno Beltrán este psiholog, specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, directorul Centrului de dezvoltare personală AmaneSer, practicanta a metodei ESPERE si tehnica TIPI. De 17 ani este trainer si moderator pentru grupuri de comunicare si relationare interpersonala eficienta si grupuri de dezvoltare personala in Romania si Bolivia. Deasemenea îmbină într-o formă unică cunoștințele si natura spiritului bolivian pentru a aduce o altă perspectivă asupra omului și a dezvoltării lui.

Lotfi M’Rad – Coach
Since the early 90’s coaching and training people has been a dominant part of my professional life. I expanded those skills in both multinationals and smaller companies, across several sectors and in different countries / continents. It has always been my strong intuition that had the lead.

Luminita Baltaretu – Coach, Psiholog
Psiholog si Unic Practician in Romania al metodei « Asculta-ti Corpul », Co-Fondator al Asociatiei “Lumina si Claritate”, Luminita Baltaretu crede ca fericirea sta in mainile fiecaruia dintre noi. Dupa o cariera de 18 ani in comert international, timp in care a calatorit in intreaga lume, acum 11 ani a decis sa inceapa o afacere pe cont propriu si si-a deschis un salon de infrumusetare. Acel moment a fost inceputul cautarii de sine, iesirea din automatismele unei vieti aparent implinite. A fi bine se invata !

Amalia Savinescu – Photographic Coach & Story Maker

Amalia Savinescu are o meserie unica: este Photographic Coach & Visual Story Maker.
Absolventa a unui program de MBA, cu o experienta corporatista de peste 20 de ani ca psiholog, HR manager, consultant, trainer si coach, Amalia a decis sa faca un pas radical in cariera prin integrarea artei in dezvoltarea personala si asumandu-si un rol de educator vizual. A obtinut certificarea ca fotograf profesionist in 2013 si s-a perfectionat in domeniul comunicarii prin imagine. Integrand psihologia, coachingul si experienta de business cu fotografia, Amalia concepe si implementeaza proiecte de promovare vizuala, branding personal, life & business coaching pentru manageri, antreprenori si echipe.

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale Amaliei este Femina Visual Story, dedicat definirii si intaririi imaginii de sine feminine prin imbinarea coachingului cu fotografia. In acest context, Amalia organizeaza sesiuni de dezvoltare personala prin imagine, conferinte de branding, cursuri de atitudine si posing.

In paralel, Amalia este colaborator al revistei “Femeia”, tutor al Scolii de Coaching Noble Manhattan si reprezinta in Romania compania NetExpat, lider in domeniul asistentei pentru expatriati si partenerii lor de viata, pe care ii sustine prin Life, Career & Business Coaching.

Raluca Popescu – Coach
Raluca Popescu este psiholog si specialist in comunicare, trainer de citire rapida si creatoarea workshop-ului de dezvoltare a intuitiei. A studiat psihologia si comunicarea atat in medii formale, academice cat si in medii non-informale, participand la workshop-uri facilitate de traineri romani si straini, in Romania, Grecia si Olanda. Raluca lucreaza in sesiuni de coaching unu la unu si workshop-uri cu grupuri pentru a-i ajuta pe oameni sa se reconecteze cu intuitia lor, prin exercitii care ii fac sa devina constienti de senzatiile, emotiile si gandurile lor in viata de zi cu zi

Laura Popescu – Instructor si practician ThetaHealing.
Experienta ei profesionala de cca 20 ani este legata de sanatatea si frumusetea corpului( fizioterapeut, terapeut masaj/cosmeticiana/ trainer Spa), de sanatatea si armonia mintii ( coach, trainer dezvoltare personala).
Pune pasiune in tot ceea ce fac, si intotdeauna vede potentialul fiecarei persoane care lucreaza cu ea. Atunci cand preda o tehnica/ sau face o terapie ii place sa trezeasca curiozitatea si sa faca exercitii eficiente in care, fiecare, isi descopera abilitatile personale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.