Turkish Airlines anulează zboruri spre și dinspre Istanbul din cauza unor furtuni de zăpadă Turkish Airlines anulează zboruri spre și dinspre Istanbul din cauza unor furtuni de zăpadă
Compania aeriană Turkish Airlines a anulat deja peste 140 de zboruri spre și dinspre Istanbul și a avertizat în legătură cu noi perturbări ale... Turkish Airlines anulează zboruri spre și dinspre Istanbul din cauza unor furtuni de zăpadă

Compania aeriană Turkish Airlines a anulat deja peste 140 de zboruri spre și dinspre Istanbul și a avertizat în legătură cu noi perturbări ale curselor în zilele următoare ca urmare a prognozelor de ninsori abundente.

“Ninsoarea ușoară prognozată în zona Istanbulului pentru 30 decembrie este de așteptat să crească în intensitate la 31 decembrie. Din acest motiv, unele călătorii de pe aeroporturile Istanbul Ataturk și Sabiha Gokcen sunt anulate și este probabil să existe mai multe probleme legate de vreme în aceleași zile”, se arată într-un comunicat aul companiei.

Multe dintre zborurile anulate au fost interne, dar au fost afectate și curse spre aeroporturi europene și din Orientul Mijlociu, între acestea numărându-se cele din Hamburg, München, Milano și Teheran.

Avertismente de zăpadă abundentă au fost, de asemenea, emise de biroul guvernatorului din Istanbul, locuitorii fiind sfătuiți să nu iasă afară decât dacă este absolut necesar, a scris Hurriyet Daily News. Se așteaptă ca ninsoarea să înceapă miercuri și să continue până pe 2 ianuarie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.