În noaptea dintre ani, PRO CINEMA respectă tradiția filmului În noaptea dintre ani, PRO CINEMA respectă tradiția filmului
Noaptea dintre ani aduce la PRO CINEMA comedie, animație, aventură și acțiune! De Revelion, personajele îndrăgite, poveștile de ținut minte și aventura care te... În noaptea dintre ani, PRO CINEMA respectă tradiția filmului

Noaptea dintre ani aduce la PRO CINEMA comedie, animație, aventură și acțiune! De Revelion, personajele îndrăgite, poveștile de ținut minte și aventura care te ține cu sufletul la gură ajung pe PRO CINEMA!

De la ora 19:00, una dintre cele mai îndrăgite și amuzante familii revine pe micile ecrane! Familia Simpson – filmul ne aduce povestea lui Homer, care trebuie să salveze omenirea de la o catastrofă pe care a provocat-o el însuși.

Animalul lui de companie, un porc, depozitul de deșeuri radioactive din Springfield, locuitorii și șeful Agenției de Protecție a Mediului vor fi în centrul atenției, alături de simpaticele personaje din Familia Simpson.

În căutarea semnelor: Tărâmul întunericului începe la ora 20:30 și aduce pe PRO CINEMA povestea lui Will Stanton (Alexander Ludwig), care descoperă că este ultimul dintr-un grup de războinici nemuritori, care și-au dedicat viețile luptei împotriva răului.

Mai departe, aventurile lui cu forțele întunericului vor căpăta proporții de neimaginat, iar aventurile lui vor ajunge în casele tuturor românilor.

Anul 2016 ajunge la PRO CINEMA în pași de comedie, râsete și voie bună! Petrecerea burlacilor: ultima tentație le aduce telespectatorilor, de la ora 22:30, povestea unui frate care încearcă din toate puterile să împiedice nunta fratelui săi, organizând o petrecere a burlacilor în Miami.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.