De Crăciun, prinde sărbătoarea filmelor la PRO CINEMA! De Crăciun, prinde sărbătoarea filmelor la PRO CINEMA!
În serile pline de magie, prinde sărbătoarea filmelor de excepție la PRO CINEMA! Tolba lui Moș Crăciun este pregătită cu filme pentru 3 zile... De Crăciun, prinde sărbătoarea filmelor la PRO CINEMA!

În serile pline de magie, prinde sărbătoarea filmelor de excepție la PRO CINEMA! Tolba lui Moș Crăciun este pregătită cu filme pentru 3 zile de sărbătoare ca-n filme!

Crăciunul este despre toate și pentru toți! Mari actori vin să-și facă rolul, să te surprindă și să te cucerească cu roluri de excepție în filme de colecție! În ajun de sărbătoare, de la 20:30, Made of honor îți prezintă povestea de dragoste în care un june încearcă să-i câștige inima unei domnișoare proaspăt logodite. Imediat după acest film, o extraordinară comedie va încânta telespectatorii cu aventurile lui Dustin Hoffman. Tootsie prezintă peripețiile unui actor ghinionist care își va juca rolul vieții, deghizat în femeie, pe celebra scenă de pe Broadway.

În prima zi de Crăciun, A few good men vine de la 20:30 la PRO CINEMA. Filmul prezintă cazul a doi soldați americani acuzați de uciderea unui coleg. Avocații apărării sunt Tom Cruise și Demi Moore, care vor realiza o investigație ce va scoate la lumină numeroase secrete.

De la 23:30, Great expectations, cu Ethan Hawke, Gwyneth Paltrow, Robert De Niro și Anne Bancroft va ilustra transformarea unui băiat deosebit într-un adevărat bărbat, o transformare puternic marcată de o serie de persoane pe care tânărul îi întâlnește în primii ani de viață.

Vezi și: De Crăciun, fii mai bun! Ce a pregătit PRO TV de sărbători?

Pe 26 decembrie, începând cu 20:30, Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash îți prezintă povestea unui tânăr cântăreț, Johnny Cash, care va influenţa definitiv muzica Statelor Unite, compoziţiile sale originale oferind inspiraţie viitoarelor vedete rock, country, punk, folk şi rap.

Only Lovers Left Alive vine imediat după și prezintă povestea unui muzician profund deprimat din cauza drumului ales de întreaga omenire. Acesta își regăsește amanta, o femeie puternică și enigmatică. Deși istoria relației lor de dragoste durează de cel puțin câteva secole, idila lor reaprinsă va fi perturbată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.