Carrefour reduce în avans TVA-ul începând cu 27 Decembrie Carrefour reduce în avans TVA-ul începând cu 27 Decembrie
Carrefour România, urmând tradiția susținerii TVA-ului în avans, acorda și în acest an clienților săi reducerea aferentă la produsele nealimentare, care se va reflecta... Carrefour reduce în avans TVA-ul începând cu 27 Decembrie

Carrefour România, urmând tradiția susținerii TVA-ului în avans, acorda și în acest an clienților săi reducerea aferentă la produsele nealimentare, care se va reflecta într-un preț mai mic la raft.

Astfel, începând cu 27 Decembrie, clienții vor beneficia direct la casele de marcat de reducerea de la 24% la 20% a TVA-ului la produsele nealimentare. În plus, ca în fiecare sfârșit de an, clienții vor putea descoperi în magazinele Carrefour mai multe promoții masive la o varietate de produse, printre care laptopuri și tablete, bagaje, produse cosmetice, ținute de revelion, etc.

Carrefour a fost primul lanț de magazine care a înghețat prețurile la alimente în luna mai pentru a oferi un reper clar românilor în ceea ce privește prețul cu TVA de 24% și cel cu TVA de 9%.

VEZI SI>>> Carrefour cumpara reteaua cu 86 de supermarketuri Billa din Romania

Reducerea TVA-ului in avans“Acum, susținem în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse nealimentare. Facem acest lucru deoarece credem cu tărie în faptul ca reducerea TVA-ului de la 24% la 20% începând de la 1 Ianuarie va aduce beneficii semnificative atât pentru clienții, cât și pentru retaileri și furnizori.” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing & PR Carrefour România.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 106 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.