New Trends: Sucuri energizante pentru anotimpul rece    New Trends: Sucuri energizante pentru anotimpul rece   
Iarna este un anotimp îndrăgit, dar poate veni la pachet cu un tonus scăzut și stări de oboseală. Dacă ești tentat să apelezi la... New Trends: Sucuri energizante pentru anotimpul rece   

Iarna este un anotimp îndrăgit, dar poate veni la pachet cu un tonus scăzut și stări de oboseală. Dacă ești tentat să apelezi la cafea sau băuturi energizante din comerț, mai gândește-te o dată! Mai bine redobândește-ți vitalitatea cu o băutură naturală, hrănitoare, cu efecte benefice pentru sănătate.

Oferă-i corpului tău un boost de energie cu sucuri obținute din fructe și legume, care sunt o sursă sigură de vitamine și minerale, o adevărată sursă de energie pentru organism.

Îți propunem câteva băuturi naturale a căror preparare se realizează simplu și rapid cu ajutorul storcătorului de legume și fructe Infiny Press Revolution de la Tefal. Ultraeficient și elegant, Infiny Press Revolution garantează, prin metoda excepțională de presare, un gust autentic și o textură fină și consistentă, transformând imediat ingredientele în preparate sănătoase și delicioase.

Datorită melcului rotativ, Infiny Press Revolution exercită o presiune constantă şi totuşi uşoară pentru a extrage tot sucul din fiecare ingredient. Mecanismul său de rotaţie lentă exercită o presiune uşoară pentru a extrage tot ce este mai bun din toate tipurile de fructe, legume sau chiar verdeţuri proaspete.

TE-PRODUCT-JUICERS-INFINY_PRESS_REVOLUTION-ZC500H-VISUEL_CLE-C1

Infiny Press Revolution păstrează nu numai aroma unică a fiecărui ingredient proaspăt, ci şi toţi nutrienţii săi. Datorită tehnologiei de stoarcere, extrage cu până la 35 % mai mult suc, cu până la 30 % mai multă vitamina C şi cu până la 75 % mai mulţi antioxidanţi decât un storcător centrifugal tradiţional (test realizat de un laborator independent cu 1 kg de struguri pentru suc, 1 kg de portocale pentru vitamina C și 500 g pentru antioxidanți, în comparație cu un storcător Tefal ZN65).

Sucurile verzi sunt unul dintre cele mai rapide mijloace de energizare, oferind corpului o cantitate mare de antioxidanți, vitamine și minerale într-un timp record. Poți încerca o combinație între două mere verzi, o jumătate de broccoli și o legătură de pătrunjel.

Sucul de sfeclă roșie este, de asemenea, un energizant plin de vitamine și minerale, pe care îl poți combina cu cel de morcovi. Dacă vrei, adaugă și țelină sau alte rădăcinoase, pentru că tehnologia de presare a fructelor încorporată în Infiniy Press Revolution garantează o performanță excepțională de stoarcere, chiar și pentru ingredientele dure sau fibroase.

TE-PRODUCT-JUICERS-INFINY_PRESS_REVOLUTION-ZC500H-AMBIANCE-B

Sucul de portocale cu ulei de in este o băutură excepțională, bogată în potasiu, magneziu, acid folic și vitamine din complexul B, perfecte pentru energie, dar și omega 3, care ajută la menținerea unui nivel constant al glicemiei în sânge. Ingredientele băuturii energizante sunt două portocale, coaja rasă de la o portocală și o lingură de ulei de in.

De la combinații simple, la rețete complexe…crează-ti sucuri, piureuri, smoothies și chiar sosuri, folosind oricare dintre cele 2 filtre din inox incluse în pachet. Descoperă preparate delicioase în cartea de rețete inclusa și bucură-te mereu de gustul unic al sucului proaspăt bogat în vitamine.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.