Zăpadă, vacanță, munte. Ce încălțăminte alegi? Zăpadă, vacanță, munte. Ce încălțăminte alegi?
“La munte sau la mare?” este una din cele mai des întâlnite întrebări legată de preferința de petrecere a timpului liber. Ei bine, în... Zăpadă, vacanță, munte. Ce încălțăminte alegi?

“La munte sau la mare?” este una din cele mai des întâlnite întrebări legată de preferința de petrecere a timpului liber. Ei bine, în perioada sărbătorilor de iarnă opțiunea este mai clară ca oricând. Prin urmare, stațiunile montane sunt un furnicar de turiști, iar pârtiile pline de amatori ai sporturilor de iarnă. Cei care nu sunt familiarizați cu patinele, snowboard-ul sau schiul aleg să privească de pe margine sau să facă scurte plimbări în natură, inspirând aerul proaspăt de munte.

Indiferent că plimbările sunt în zone turistice montane sau în centrul orașului, îmbrăcămintea de iarnă trebuie să aibă cel puțin două calități – sa fie călduroasă și la modă. La fel și încălțămintea! Iar atunci când gerul de afară face echipă bună cu zăpada densă, cea mai bună alegere e perechea de bocanci.

În tonuri preponderent închise, dar de lungimi diferite, iarna aceasta se poartă bocancii cu șireturi, comozi și călduroși, perfecți pentru o ținută casual. Se poartă combinațiile abile care oferă o senzație de bine și nonșalanță.

Ghetele scurte, puțin peste gleznă, sunt versatile și ușor de asortat oricărei ținute, de la sport-casual, până la office și chiar elegant. Pentru un aer boem asortează la o gheată cu șireturi un pulover gros, larg, croșetat, în tonuri de maro sau kaki. Dacă vrei să ieși în evidență și să atragi numeroase priviri, atunci apelează la încălțări colorate, asortate la o ținută monocrom.

Propunerile noastre de bocanci alături de multe alte modele dedicate sezonului rece sunt disponibile acum în cele 74 de magazine Deichmann din țară, la preţuri senzaţionale, începând de la 134 de lei!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.