RE/MAX extinde rețeaua locală cu încă două noi francize și ajunge la 15 birouri RE/MAX extinde rețeaua locală cu încă două noi francize și ajunge la 15 birouri
RE/MAX își continuă expansiunea pe plan național și anunță deschiderea a două noi birouri în București și Oradea, ajungând astfel la 15 agenții în... RE/MAX extinde rețeaua locală cu încă două noi francize și ajunge la 15 birouri

RE/MAX își continuă expansiunea pe plan național și anunță deschiderea a două noi birouri în București și Oradea, ajungând astfel la 15 agenții în România, în opt orașe din țară.

Potrivit companiei, RE/MAX are deja francize în orașe precum Cluj-Napoca, Arad, Bistrița, Brașov, Suceava, Bacău, Sibiu și București. Dintre acestea, jumătate sunt reprezentate de conversii – agenții imobiliare ce au ales să se afilieze rețelei RE/MAX, iar jumătate sunt start-up-uri – antreprenori ce și-au dorit începerea unui business în real-estate, trendul urmând să se mențină și pentru noile birouri ce urmează a fi inaugurate în următoarea perioadă.

„Fiecare dintre orașele alese pentru extindere reprezintă pentru noi zone cu potențial mare de creștere. Astfel, București este, fără îndoială, principalul centru de dezvoltare al industriei imobiliare și locul în care vizăm deschiderea celor mai multe birouri, mai exact 25 de francize în următorii 10 ani”, a declarat  Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

În ceea ce privește Oradea, oraș în care RE/MAX deschide primul birou în această lună, Răzvan Cuc admite că este o zonă de interes pe termen lung, perioadă în care compania vizează atingerea unui număr de trei birouri.

Cele două noi birouri ce urmează a fi inaugurate, ambele reprezentând start-up-uri, vor avea, împreună, 10 agenți special pregătiți în cadrul Academiei RE/MAX.  De asemenea, ambele echipe vor avea acces la noua platformă CRM (Customer Relationship Management), recent lansată în urma unei investiții de 100.000 euro.

„În acest fel, le oferim noilor membri ai echipei acces la peste 1 milion de proprietăți listate în platforma globală și peste 100.000 de agenți RE/MAX din 97 de țări, alături de care pot desfășura tranzacții în colaborare”, a subliniat reprezentantul companiei.

Raportat la planurile pentru următoarea perioadă, RE/MAX vizează, pe termen lung, atingerea unui număr de 110 francize în România până în 2023.

„În 2016, ne vom concentra pe dezvoltarea rețelei de birouri din București, însă nu excludem nici principalii poli de dezvoltare ai țării precum Cluj-Napoca, Iași, Constanța sau Timișoara. De asemenea, ne îndreptăm atenția și către orașele cu un număr mai mic de locuitori, dar unde există potențial imobiliar”, a mai adăugat Răzvan Cuc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.