New trends: Cum te îmbraci de Crăciun? Ce culori se poartă, ce texturi alegi? New trends: Cum te îmbraci de Crăciun? Ce culori se poartă, ce texturi alegi?
Nu mai este mult până vei trăi atmosfera magică a Crăciunului, îmbrăcată în haine de sărbătoare și înconjurată de cei dragi. Şi pentru că... New trends: Cum te îmbraci de Crăciun? Ce culori se poartă, ce texturi alegi?

Nu mai este mult până vei trăi atmosfera magică a Crăciunului, îmbrăcată în haine de sărbătoare și înconjurată de cei dragi. Şi pentru că o zi specială este marcată prin eleganță și rafinament, trebuie să ai grijă cum te îmbraci și să acorzi mai multă atenție detaliilor vestimentare. Indiferent unde vei petrece – cu familia, la restaurant sau în club – trebuie să arăți impecabil și să te simți pe măsură.         

Ce culori se poartă, ce texturi alegi, cum accesorizezi, ce pantofi încalți?

Culoarea care reprezintă cel mai bine Crăciunul este roșul, pe care îl poți purta ca atare sau într-un model ecosez. Poți alege și alte nuanțe specifice sărbătorilor, precum verdele, albul, argintiul sau auriul. Nu te teme să încerci chiar și o ținută cu imprimeuri și texturi bogate pe care o poți „cuminți” cu o pereche de pantofi negri  de la Deichmann (179 lei).

Nu vei da greș nici dacă mizezi pe clasicul negru, care se potrivește oricărui eveniment. Sărbătorile de sfârșit de an sunt un bun prilej pentru a purta micuța rochie neagră, o alegere inspirată pentru orice ocazie. Dacă optezi pentru o ținută all black, ieși din anonimat cu niște accesorii statement și pantofi cu sclipici, care te vor ajuta să strălucești! La Deichmann găsești pantofi cu sclipici la doar 119 lei!

În ceea ce privește texturile, îți recomandăm cu încredere materialele luxuriante precum catifeaua, stofa sau jerseul, dar și pe cele fine ca satinul, voalul sau dantela. Oricare dintre ele va fi o alegere rafinată, perfectă pentru petrecerile cu fast. De asemenea, inserțiile de mărgele, pietre sau paiete îți pot completa ținuta, oferindu-i un aer extravagant. Dacă vei sărbători Crăciunul într-un restaurant sau club, poți să adopți o ținută strălucitoare, care te va face să te simți ca o vedetă. Împreună cu o pereche de pantofi în ton cu stilul outfit-ului vei atrage atenția cu siguranță! La Deichmann poți alege o pereche de pantofi de catifea sau animal print la doar 89 lei!

Şi deși cele mai multe femei aleg să poarte rochii pentru petrecerea de Crăciun, în acest an poți miza și pe o pereche de pantaloni eleganți combinați cu o bluză de mătase sau pe mix-ul dintre un sacou clasic și niște pantaloni din brocart. În ce privește încălțămintea, optează pentru o pereche de pantofi cu tocul înalt și subțire, pentru a oferi eleganță ținutei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.