George Lucas va deschide un muzeu Star Wars la Chicago. Când? George Lucas va deschide un muzeu Star Wars la Chicago. Când?
Informația aflată pe buzele tuturor zilele acestea (sau cel puțin pe buzele fanilor mai vechi sau mai noi ai Star Wars) este legată de... George Lucas va deschide un muzeu Star Wars la Chicago. Când?

Informația aflată pe buzele tuturor zilele acestea (sau cel puțin pe buzele fanilor mai vechi sau mai noi ai Star Wars) este legată de premiera mondială a celui mai nou episod al acestei povești.

Dacă la Hollywood vedetele Cetății Filmului și cast-ul The Force Awakens au pășit deja pe covorul roșu pentru avanpremiera filmului încă de la începutul acestei săptămâni, în cinematografele de la noi blockbuster-ul a ajuns abia de azi (la pachet cu cozi uriașe, chiar dacă biletele au fost rezervate încă de acum vreo două luni).

Însă fanii adevărați ai Star Wars au mult mai multe motive de bucurie. Recent, creatorul poveștii a confirmat faptul că în Chicago se va deschide Lucas Museum of Narrative Art. Bucurându-se de un spațiu expozițional de aproape 28.000 de metri pătrați, muzeul, panificat a-și deschide porțile în 2019, va aduce în fața publicului colecțiile private ale lui George Lucas, cum ar fi obiectele din decor și recuzită ale francizei Star Wars, dar și obiecte din alte filme.

Alegerea orașului Chicago poate fi puțin ciudată, însă, după ce autoritățile locale din San Francisco au refuzat să ofere terenul necesar construcției muzeului în Presidio, primarul din Chicago, Rahm Emanuel, a făcut tot posibilul ca muzeul să fie ridicat în orașul natal al soției lui Lucas, Mellody Hobson.

Potrivit celor mai recente informații, constructorii vor începe lucrul la muzeu în primăvara anului viitor, urmând ca acesta să poată primi vizitatorii și fanii seriei peste 3 ani.

Între timp, pe piață este așteptat și un alt episod al seriei, așa că o vizită în muzeul Star Wars va fi cu atât mai palpitantă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.